ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

whos.amung.us

Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2012

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο «ΒΛΑΚΑΣ» Κ. ΚΑΨΗ;

Επίθεση σε βάρος Ιεράρχη αυτή τη φορά από τον γνωστό δημοσιογράφο

Παρέμβαση μέσω twitter έκανε σήμερα ο γνωστός δημοσιογράφος, Μανώλης Καψής, αναφερόμενος, επαινετικά, στα όσα είπε ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης, Παύλος, για τη Χρυσή Αυγή, αλλά και ακραία αποδοκιμαστικά προς τις σχετικές ρήσεις του ''Αγίου'' Πειραιώς, Σεραφείμ.

Για του λόγου το αλήθες, ο κ. Καψής σημειώνει από τη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, «Εξαιρετικός Σισανίου και Σιατίστης. Αυτά που λέει Χρυσή Αυγή αντίθετα με το Ευαγγέλιο. Άντε μπράβο όχι σαν τον άλλο τον βλάκα».
Ο Μανώλης Καψής βέβαια, που κατά καιρούς εγείρει αντιδράσεις με τα «τιτιβίσματά» του, πέρα από τον έπαινο για τον κ. Παύλο, επεφύλασσε και ψόγο για τον Πειραιώς, Σεραφείμ, για τον οποίο μάλιστα χρησιμοποίησε αρκετά «σκληρή» γλώσσα.

Ασφαλώς, ο δημοσιογράφος δεν κατονομάζει τον Μητροπολίτη Πειραιώς, εν τούτοις είναι προφανές ότι σε αυτόν απευθύνεται ο χαρακτηρισμός «βλάκας», καθώς ο εν λόγω ιεράρχης τις τελευταίες ημέρες εμφανίστηκε να συμπλέει με τη Χρυσή Αυγή, τουλάχιστον στο ζήτημα που προέκυψε με τη θεατρική παράσταση «Corpus Christi».


Με συνεχείς παρεμβάσεις, έστω και εξαιρετικά συντηρητικού χαρακτήρα, ο Μητροπολίτης Πειραιώς μόνο «βλάκα» δεν συνιστά. Με την απόδοση του ζητήματος της Χρυσής Αυγής ή και των «αντιδραστικών» τάσεων και στάσεων στη «χαζομάρα», μάλλον, έστω και αν όχι σκόπιμα ορισμένες φορές, συσκοτίζεται η φύση συγκεκριμένων πολιτικών συμπεριφορών.

 
ΠΗΓΗ ''ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΟ ΒΗΜΑ''

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Αισθάνεται άραγε ευχαριστημένος ο μητροπολίτης Σιατίστης που απέσπασε τα εύσημα του Καψή;
Λ.Ν.

Δημοσίευση σχολίου

ΕΓΓΡΑΦΗ EMAIL ΔΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ