ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

whos.amung.us

Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ!!! ΚΑΤΑΦΥΓΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ!

Kαι μέσα σ'όλα έχουμε και μια κίνηση που σηκώνει πολύ κουβέντα:

Να επέμβει στο εσωτερικό της Ελλάδος η Καθολική Εκκλησία, γιατί "Οι Έλληνες βρίσκονται σε τραγική κοινωνική κατάσταση" καλεί τον Γερμανό στην υπηκοότητα, Πάπα Βενέδικτο ΙΣΤ΄ο πρόεδρος της Ιεράς Συνόδου της καθολικής ιεραρχίας της Ελλάδος, σεβασμιότατος Φραγκίσκος Παπαμανώλης, με σημερινή του συνέντευξη στην εφημερίδα Il Messaggero, ζητώντας επίσης τη βοήθεια των καθολικών εκκλησιών των άλλων ευρωπαϊκών χωρών και του Βατικανού.
"Ελπίζω ότι η έκκλησή μου θα μπορέσει να φτάσει στον Πάπα. Χρειαζόμαστε βοήθεια για να συμπαρασταθούμε στους ανθρώπους. Η κοινωνική κατάσταση είναι τραγική", δηλώνει στην Il Messaggero ο σεβασμιότατος, σχολιάζοντας τις συνέπειες των μέτρων λιτότητας που έχουν ληφθεί από την ελληνική κυβέρνηση υπό την πίεση της Ευρώπης και του ΔΝΤ.

Ο σεβασμιότατος που είναι επίσκοπος Σύρου υποστηρίζει ότι το τοπικό νοσοκομείο δεν έχει θέρμανση (είναι έτσι κ.Λοβέρδο;), την ώρα που η θερμοκρασία είναι πολύ χαμηλή, ότι τα νοσοκομεία δεν έχουν φάρμακα, ότι τα ταμεία της εκκλησίας είναι σχεδόν άδεια και ότι αναγκάστηκαν να πουλήσουν ακίνητη περιουσία για να απαλλαγούν από τους νέους φόρους.

Ο σεβασμιότατος εκφράζει τη λύπη του που οι επισκοπές άλλων ευρωπαϊκών χωρών δεν προσφέρουν την αλληλεγγύη τους. "Ενημερώσαμε επίσης την Συνέλευση των Ανατολικών Εκκλησιών στο Βατικανό. Απευθύναμε εκκλήσεις. Μέχρι στιγμής τίποτα. Φαντάζομαι ότι διαβάζουν τις εφημερίδες και γνωρίζουν τι συμβαίνει!", σημειώνει στη συνέντευξη αυτή.

"Εμείς οι καθολικοί είμαστε μια μικρή μειονότητα στην Ελλάδα, αλλά έχουμε προσφέρει τη συμβολή μας στην κοινωνία", καταλήγει ο σεβασμιότατος.
Τώρα, αυτό το κάλεσμα και το περιεχόμενό του είναι για καλό; Δε νομίζουμε. Ούτε τα πράγματα είναι όπως τα περιγράφει τόσο τραγικά. Μήπως υπάρχουν κάποια άλλα κίνητρα από πίσω; Ποια γνώμη έχει η Αρχιεπισκοπή;

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΓΓΡΑΦΗ EMAIL ΔΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ