ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

whos.amung.us

Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ROMFAIA.GR

Αγαπητέ κ. Νικολόπουλε, καταρχήν έπρεπε να μας ενημερώσετε πρώτα πριν ακόμα κάνετε ανάρτηση του εν λόγω κειμένου, που δημοσιεύσατε στο blog σας, μια κίνηση αντιδεοντολογική.
Το εν λόγω κείμενο αποσύρθηκε για το εξής λόγω: Όποιος φωτογραφίζεται με τον Οικουμενικό Πατριάρχη σημαίνει ότι αναγνωρίζεται επίσημα; Θα μάθουμε πληροφορίες για το εν λόγω θέμα, και ίσως επανέλθουμε.


Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σας χαιρετώ! Μου γράψατε οτι έπρεπε να σας ενημερώσω δια την ανάρτηση την οποία δημοσίευσα. Εννοείτε το κείμενο που απευθύνεται προς εσάς ή το κείμενο περί της «Γκάφας ολκής...»;
Εαν εννοείτε το κείμενο που αφορά εσάς τότε να γνωρίζετε ότι βεβαίως και σας ενημέρωσα στέλνοντας σας μήνυμα και εσείς μου απαντήσατε. Γράψατε επίσης ότι έπρεπε να σας ενημερώσω ΠΡΙΝ αναρτήσω την ερώτησή μου προς εσάς. Δεν καταλαβαίνω όμως, δια ποιό λόγο αυτό σας πείραξε; Επειδή είναι δημόσιο το ιστολόγιο και το βλέπει ο κόσμος; Και η δική σας ιστοσελίδα εις το facebook δημόσια είναι, δημόσια σχολιάζουμε, και δημόσια διαγράψατε την εν λόγω ανάρτηση. Αντιθέτως θα έλεγα η δημοσιότητα ενός κειμένου (έστω και εαν θίγει τον Πατριάρχη) είναι μία δημοκρατική κίνηση ασχέτως εαν κάποιοι διαφωνούν με αυτή ή όχι.

Εαν εννοείτε το κείμενο περι της «Γκάφας ολκής», ας γνωρίζετε οτι δεν το έλαβα απο εσείς αλλά απο τον Xrono.gr με σχετική διεύθυνση http://www.xronos.gr/detail.php?ID=62470.
Θεωρείτε οτι η είδηση είναι αναξιόπιστη; Και εαν ναι δηλαδή πιστεύετε ότι τα ιστολόγια που την δημοσίευσαν (και είναι αρκετά) έκαναν λάθος και εσείς κάνατε το σωστό διαγράφοντας την σχετική είδηση;

Αγαπητό Πρακτορείο. Δεν νομίζω να θίγεται η αξιοπιστία του Πρακτορείου απο τέτοιου είδους ειδήσεις, ούτε επίσης νομίζω ότι θίγεται η αξιοπιστία σας απο τέτοιου είδους ερωτήσεις σαν τη δική μας. Ολοι γνωρίζουμε οτι είστε απο τα πιο έγκυρα Πρακτορεία Ειδήσεων και γι΄ αυτό σας στηρίζουμε. Όμως θα θέλαμε να μας σέβεστε και εσείς και να μην διαγράφονται οι αναρτήσεις, πόσο μάλλον όταν σχολιάζουμε, και ας παραπονούνται κάποιοι δι αυτές ή σας πιέζουν να τις διαγράψετε επειδή θίγονται, εκτός βεβαίως και είναι λογικό, εαν περιέχουν σχόλια υβριστικού περιεχομένου.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου







free counters

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ