ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

whos.amung.us

Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ!


ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ: Η ΣΤΑΣΙΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΡΑΤΑ ΣΤΑΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΛΑΝΕΣ. ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΙΕΡΕΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΟΥ ΚΑΤΩΘΙ ΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ.


Ο Άγιος Αρέθας επίσκοπος Καισαρείας και διάδοχος του Μ. Βασιλείου στον επισκοπικό θρόνο στο έργο του «εξήγησις της Ιεράς Αποκαλύψεως PG 106» αναφέρει: «το χάραγμα θα δοθεί σαν ψήφος εντριβή και εγνωσμένη ανθρώποις».

Από την άλλη έχουμε τον Άγιο Εφραίμ τον Σύρο που στον λόγο του «περί εμφάνισης του αντιχρίστου» (Ασκητικά) μας πληροφορεί: «διότι τοιούτον τρόπο χρησιμοποιεί ο τύραννος ώστε όλοι να βαστάζουσιν το σημάδι του πριν έρθει να απατήσει τα σύμπαντα».

Ας δούμε λοιπόν σε συνδυασμό τις πληροφορίες που οι δύο Άγιοι μας δίνουν:

α) «ψήφον εντριβή». Στα χρόνια του Αγίου Αρέθα οι άνθρωποι ψήφιζαν γράφοντας το όνομα του υποψηφίου που προτιμούσαν σε κάποιο πλακίδιο σε μέγεθος τραπουλόχαρτου «ψήφον» (εξ ου και η λέξη ψηφιδωτόν=μικρό πλακίδιο) και μετά το έριχναν στην κάλπη... Η λέξη εντριβής, του εντριβούς σημαίνει κάτι που είναι καθημερινής χρήσης.

Βλέπουμε λοιπόν ότι το χάραγμα αρχικά θα δοθεί με την μορφή πλακιδίου καθημερινής χρήσης.

β) Από την άλλη ο Άγιος Εφραίμ μας τονίζει ότι οι άνθρωποι θα «βαστάζουσιν» το σημάδι προ της ελεύσεως του ανόμου. Προσέξτε ότι ο άγιος δεν λέγει ότι θα φέρουσι επί του σώματος αλλά ότι θα βαστάζουν το σημάδι του στο χέρι τους και ότι αυτό θα γίνει προτού να εμφανιστεί δημόσια ο Αντίχριστος για να αναλάβει την παγκόσμια εξουσία (απαιτήσει τα σύμπαντα). Μετά την εμφάνισή του θα απαιτήσει όπως αναφέρει και η Αποκάλυψη το χάραγμα να το φέρουν οι άνθρωποι επί του σώματός των, της δεξιάς χειρός και του μετώπου των.

Αυτά λέγουν οι άγιοι. Ας δούμε τώρα πως γίνονται πραγματικότητα στις ημέρες μας.

*) Ήδη η σημερινή Κυβέρνηση δια του στόματος του Υπουργού Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου μας ανέφερε ότι με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο το οποίον θα βοηθήσει στην ανάκαμψη της οικονομίας μας, δεν θα μπορούμε να πληρώνουμε από 1/1/2011 με μετρητά πέραν των 1.500 ευρώ. Οποιοσδήποτε και για οποιαδήποτε αγορά η πώληση παραλάβει χρήματα πέραν των 1.500 ευρώ σε μετρητά, θα υπόκειται στις συνέπειες του Νόμου. Θα πρέπει όλοι οι πολίτες πέραν των 1.500 ευρώ να χρησιμοποιούν την ηλεκτρονική κάρτα χρήματος με το μικροτσίπ. Όλες οι πληρωμές η οι αγορές πέραν των 1.500 ευρώ θα γίνονται μέσω ηλεκτρονικού χρήματος. Επίσης αναλήψεις από την Τράπεζα πέραν των 1.500 ευρώ σε μετρητά δεν θα μπορούν να γίνονται. Για μεγαλύτερα ποσά είναι απαραίτητη η ηλεκτρονική κάρτα χρήματος.

Δια του Νόμου αυτού σήμερα μας αναγκάζει η Κυβέρνηση να μεταφερθούμε άνω των 1.500 ευρώ σε μία άλλη μορφή του χρήματος, στο ηλεκτρονικό χρήμα


ΠΗΓΗ: ΑΣΥΜΠΙΕΣΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου







free counters

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ