ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

whos.amung.us

Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Ο ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ

Σύμφωνα με είδηση του Amen.gr ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ παρευρέθη εις την εορτή του Μητροπολίτου Μεσσηνίας Χρυσοστόμου. Φαίνεται οτι ο Πειραιώς Σεραφείμ έχει λησμονήσει παλαιότερες δηλώσεις του περί Οικουμενισμού, παπισμού και μασωνίας, διότι, ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας έχει παρευρεθεί και σε εκδηλώσεις του Ροταριανού ομίλου, το οποίο όπως όλοι γνωρίζουμε είναι παρακλάδι της μασωνίας,

(βλ. Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση του Ροταριανού ομίλου )
αλλά είναι και υπέρμαχος «φίλος» του Οικουμενισμού και του Παπισμού. Η ειρωνία είναι ότι ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας ετίμησε τον Πειραιώς και μάλιστα «ζήτησε να συνεχίσει να μιλάει όπως μιλάει για πράγματά που άλλοι δεν τολμούν να μιλούν». Είναι ειρωνεία διότι ο Πειραιώς Σεραφείμ αυτά ακριβώς τα θέματα καυτηριάζει (Μασωνία-Παπισμό-Οικουμενισμό) και σε αυτά συμμετέχει ο ίδιος ο Μεσσηνίας!!! Είναι δύο λοιπόν τα ενδεχόμενα. Ή ο Μεσσηνίας έχει μετανοήσει (πράγμα που όλοι εύχονται) ή ο Πειραιώς έχει αλλάξει πορεία.
Θα δείξει ο χρόνος τι απο τα δύο συμβαίνουν.

Η είδηση αναφέρει τα εξής

«Πλήθος πιστών και επισκεπτών από όλη την Ελλάδα συνέρευσαν σήμερα στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας, την Καλαμάτα, προκειμένου να ευχηθούν στον εορτάζοντα Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο. Το πρωί στο Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Χριστού τελέστηκε πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας Αλεξάνδρου και με την συμμετοχή των Μητροπολιτών Σύρου Δωροθέου, Πειραιώς Σεραφείμ, Ιλίου Αθηναγόρα, Κηφισίας Κυρίλλου και του επιχωρίου και εορτάζοντος Μεσσηνίας Χρυσοστόμου. Συμπροσευχόμενος παρέστη ο Επίσκοπος Ανδρούσης Θεόκτιστος.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Μητροπολίτης Ιλίου Αθηναγόρας ενώ μετά το πέρας της θείας λειτουργίας ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος παρέδωσε σε 8 Μεσσήνιους μαθητές, επιτυχόντες στις Γενικές Εξετάσεις για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, τιμητικές διακρίσεις καθώς και υποτροφίες για την κάλυψη μέρους των ετήσιων εξόδων τους, ύψους 6000 ευρώ. Να σημειωθεί ότι το ποσό αυτό θα χορηγεί η Μητρόπολη ως υποτροφία σε κάθε φοιτητή κατ’ έτος καθόλη τη διάρκεια των σπουδών τους.

Ακολούθως ο κύριος Χρυσόστομος ευχαρίστησε τους Ιεράρχες, τις Αρχές και τον πιστό λαό που παρέστησαν στα ονομαστήριά του. Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του στον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ από τον οποίο ζήτησε να συνεχίσει να μιλάει όπως μιλάει για πράγματά που άλλοι δεν τολμούν να μιλούν.
Στη συνέχεια ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας δέχθηκε τις ευχές των Αρχών και του λαού στο επισκοπικό Μέγαρο. Πρώτος έσπευσε να ευχηθεί στο εορτάζοντα ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς ο οποίος συνοδευόταν από τον Νομάρχη Μεσσηνίας και υποψήφιο Περιφερειάρχη της ΝΔ, Δημήτριο Δράκο.

Λίγο νωρίτερα ο Πρόεδρος της ΝΔ συνεχάρη τους επιτυχόντες μαθητές που τίμησε ο Μητροπολίτης.

Μεταξύ άλλων ευχήθηκαν στον Μητροπολίτη ο Βουλευτής Μεσσηνίας (ΠΑΣΟΚ) Οδυσσέας Βουδούρης, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Ιερείς, μοναχοί και μοναχές της Μητροπόλεως και πλήθος πιστών.
Λίγο πριν το μεσημέρι στο Μητροπολιτικό Μέγαρο αφίχθη ο Μητροπολίτης Βρεσθένης Θεόκλητος ο οποίος με θέρμη ευχήθηκε στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο».





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου







free counters

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ