ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

whos.amung.us

Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2011

Τρία τζαμιά θέλουν να κατασκευάσουν στην Aττική


Όχι ένα, όχι δύο αλλά τρία τζαμιά, φτιάχνουν στην Αττική. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με τη συναίνεση της ΝΔ και της αριστεράς, προσανατολίζεται στην κατασκευή περισσότερων του ενός τζαμιών, στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. «Το τέμενος στο Βοτανικό, δε χωρά για τις λατρευτικές μας ανάγκες», λέει στον «ΕΚ» ο Πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος.
Παράλληλα, μας αποκαλύπτει ότι μόνο οι «νόμιμοι» μουσουλμάνοι στην Αττική, είναι περισσότεροι από 700.000. Διαβάστε στον «ΕΚ» τι πραγματικά συνέβη το περασμένο Σάββατο στον Άγιο Παντελεήμονα: τα παρατράγουδα, τα επεισόδια, οι διαγραφές και η συναυλία που δεν έγινε. Έλληνες αξιωματικοί, «επενδύουν» στο Κοσσυφοπέδιο, συνεργαζόμενοι με τη ντόπια μαφία. Τα γνωρίζετε αυτά κ. Φραγκούλη Φράγκο;
Οι Ευρωπαίοι θέλουν να μας βγάλουν από τη Συνθήκη Σένγκεν, καταγγέλλοντας ότι οι ελληνικές κυβερνήσεις, είτε δεν θέλουν, είτε δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τη λαθρομετανάστευση. Ο εκδότης μας Δημήτρης Ζαφειρόπουλος, σχολιάζει την εκλογή της Μαρίν Λε Πεν στην ηγεσία του Εθνικού Μετώπου της Γαλλίας και αναλύει τα καινούρια ιδεολογικά ρεύματα στο χώρο της λεγόμενης ακροδεξιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΓΓΡΑΦΗ EMAIL ΔΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ