ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

whos.amung.us

Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΣΕ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ

Άλλος ενας υπέρμαχος του Οικουμενισμού σε ανώτατο αξίωμα! http://thriskeftika.blogspot.com/2010/10/blog-post_6801.html
Παπικοί, Προτεστάντες, Μουσουλμάνοι και Εβραίοι παρόντες στην ενθρόνιση του Πατριάρχη Σερβίας Ειρηναίου. Τι νόμιζαν ότι είναι η ενθρόνιση; Κοινωνική εκδήλωση;;;

Ο Πατριάρχης Σερβίας Ειρηναίος στην συνέντευξη που παραχώρησε στην κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Τάνγιουγκ στις 30-9-2010 (και την οποία μετέφεραν πολλά ΜΜΕ στην Σερβία) τόνισε για τον εαυτόν του ότι είναι οικουμενιστής και ειρηνόφιλος (pacifist)!
Υπόγραμισε επίσης πως θεωρεί ότι θα ήταν καλό ο Πάπας να επισκεφτεί την Σερβία, αλλά η πρόσκληση πρέπει να έρθει από την Ιεραρχία.

"Και εύχομαι να δώσει ο Θεός η Ιεραρχία να καλέσει τόν Πάπα να έρθει" είπε ο Πατριάρχης, πεπεισμένος ότι φθάνουν πλέον οι διαιρέσεις και οι διενέξεις μεταξύ των δύο Εκκλησιών, γεγονός από το οποίο τις επιπτώσεις, ισχυρίζεται, είχαν μόνο οι Σέρβοι.

Ακόμη στην δημοσίευση της Romfaia διαβάζουμε

«ο Πατριάρχης Ειρηναίος ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των Εκκλησιών και άλλων ομολογιών που παρέστησαν στην ενθρόνιση του, καλώντας όλους να πρεσβεύουν στον Θεό για την αποκατάσταση της Ενότητας, ώστε να εκπληρωθεί το «ἵνα πάντες ἓν ὦσι, καθὼς σύ, πάτερ, ἐν ἐμοὶ κἀγὼ ἐν σοί, ἵνα καὶ αὐτοὶ ἐν ἡμῖν ἓν ὦσιν, ἵνα ὁ κόσμος πιστεύσῃ ὅτι σύ με ἀπέστειλας.

«Επίσης παρέστησαν ο Πρόεδρος του Ποντιφικού Συμβουλίου για την Προώθηση της Ενότητα των Χριστιανών, Αρχιεπίσκοπος Kurt Koch, καθώς και εκπρόσωποι από την Αγγλικανική Εκκλησία, την Ρ/Καθολική Εκκλησία στη Σερβία, από την Αρμενική Εκκλησία, την Ισλαμική Κοινότητα της Σερβίας, την Ευαγγελική Εκκλησία της Σλοβακίας καθώς και Εβραϊκές Κοινότητες».
Ίσως θα έπρεπε ο νέος Πατριάρχης αντί να κηρύξει περί ''ενώσεως'' των «εκκλησιών» (την διδασκαλίαν του Οικουμενισμού), να κήρυττε τον ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΛΟΓΟ εις τους Ιουδαίους και στους Μουσουλμάνους λεγοντάς τους ότι ο Δεσπότης Χριστός είναι το δ...εύτερον πρόσωπον της Αγίας Τριάδος, ο Υιός και Λόγος του Θεού. Θα το έκανε;;; Θα τον δέχονταν τούτον τον λόγο; Πως λοιπόν θα επιτευχθεί η ενότητα εφ΄ όσον ούτε κατά διάνοια δέχονται τέτοιου είδους διδασκαλίες οι Μουσουλμάνοι αλλά ακόμα πιο χειρότερα οι Εβραίοι;;

Γι΄ αυτό και σε τελετές εορτών των Μουσουλμάνων ή σε κοινωνικές εκδηλώσεις των Ιουδαίων οι Πατριάρχες (Κων/Πόλεως - Αλεξανδρείας) διπλωματικά λένε εις τους ίδιους δια τον
« Ένα και Μοναδικό Θεό» που όλοι πιστεύουμε!!!!

Ας τολμήσουν να ομολογήσουν τον

ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ

1) ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΡΙΑΔΙΚΟΝ ΘΕΟΝ

2) ΤΟΝ ΥΙΟ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

3) ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ

και τότε θα δούμε εαν συμφωνούν να επιτευχθή η ένωση των «εκκλησιών» ή όχι.








Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου







free counters

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ