ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

whos.amung.us

Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, 29 Ιουνίου 2010

Παπικά εγκώμια για την οικουμενιστική πατριαρχική Εγκύκλιο της Κυριακής της Ορθοδοξίας


Απευθυνόμενος προς την Αντιπροσωπεία του Οικουμενικού Πατριαρχείου που βρίσκεται στο Βατικανό για τον εορτασμό της μνήμης του Αποστόλου Πέτρου ο Πάπας Βενέδικτος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην πατριαρχική εγκύκλιο για την Κυριακή της Ορθοδοξίας, με την οποία ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος εξαπέλυσε τη γνωστή οικουμενιστική του επίθεση εναντίον των παραδοσιακών ορθοδόξων πιστών υπερασπιζόμενος με σθένος την διεξαγωγή του Διαλόγου με τους Παπικούς. Είπε μεταξύ άλλων ο Πάπας: «Για μένα είναι ένα ενθαρρυντικό σημάδι ότι ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και η περί Αυτόν Αγία Σύνοδος της Κωνσταντινουπόλεως μοιράζονται την σταθερή πεποίθησή μας για τη σημασία αυτού του διαλόγου, όπως άλλωστε ξεκάθαρα σημείωσε ο Αγιότατος (Πατριάρχης) στην Πατριαρχική και Συνοδική Εγκύκλιο που απέστειλε με την ευκαιρία της Κυριακής της Ορθοδοξίας, την 21η Φεβρουαρίου 2010». Έτσι η Πατριαρχική εγκύκλιος.....
που ήταν μια σκληρή επίθεση εναντίον των Ορθοδόξων κληρικών και λαϊκών που αγωνιούν για τα οικουμενιστικά ανοίγματα, κατέστη ξαφνικά αγαπητό ανάγνωσμα των Παπικών. Η παπική αναφορά στην εγκύκλιο αποκαλύπτει με τον πιο περίτρανο τρόπο ότι με αυτήν οι εν Φαναρίω οικουμενιστές οδηγήθηκαν ακόμη πιο κοντά στις αγκάλες του Πάπα και απομακρύνθηκαν από τη μεγάλη πλειοψηφία του ορθοδόξου παραδοσιακού κλήρου και λαού.
________________________________

Για την πατριαρχική εγκύκλιο της Κυριακής της Ορθοδοξίας είχαμε δημοσιεύσει και αναδημοσιεύσει πολλά κείμενα. Δείτε μερικά παρακάτω:
Η Πατριαρχική Εγκύκλιος της Κυριακής της Ορθοδοξίας Α΄

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΓΓΡΑΦΗ EMAIL ΔΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΕΙΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΕΙΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ