ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

whos.amung.us

Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012

ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΛΟΓΩΝ!!! (4ο ΜΕΡΟΣ)


Διαβάζουμε και δια τους άλλους «διαλόγους» τα εξής


27. «Εβδομάδα αφιερωμένη στην ιστορία της Ορθοδοξίας και του Καθολικισμού στην Κέρκυρα»
Εκτός των διαφόρων άλλων δράσεων έγιναν επισκέψεις μαθητών τόσο σε ορθόδοξους όσο και σε παπικούς ναούς... Μάλιστα την Παρασκευή 11/3 πραγματοποιήθηκε συζήτηση με την παρουσία τόσο του Μητροπολίτη Κερκύρας Νεκταρίου όσο και του παπικού «Αρχιεπισκόπου» Ιωάννη Σπιτέρη. Η συζήτηση έγινε μεταξύ μαθητών της Γ΄ Γυμνασίου και της Α΄ και Β΄ Λυκείου. Όπως μάλιστα πληροφορηθήκαμε οι παπικοί ήταν πολύ καλά προετοιμασμένοι για τη συζήτηση αυτή ώστε να κερδίσουν τις εντυπώσεις των μαθητών (και φυσικά και των Ορθοδόξων μαθητών).

Η ανάρτηση ολόκληρη εδω http://entoytwnika.blogspot.com/2011/03/blog-post_30.html


28. Διαβάζουμε ότι ο Οικουμενικός Πατριάρχης παρότρυνε τους φοιτητές του Ποντιφικού Ινστιτούτου να συνεχίζουν να ακολουθούν τον πάπα! Λέγοντας ότι είναι «μεγάλος θεολόγος που κάνει καλό σε όλες τις εκκλησίες»!!!

Η ανάρτηση εδω http://entoytwnika.blogspot.com/2011/03/blog-post_28.html29. Διαβάζουμε ''Οικουμενιστική αρτοκλασία στην Γερμανία''!!!
Δυστυχώς η φώτο που έδειχνε τον παπικό να ευλογεί τους Ορθοδόξους κατέβη δια αγνώστους λόγους!!!

Η ανάρτηση εδω http://entoytwnika.blogspot.com/2011/03/blog-post_3806.html30. Διαβάζουμε ''Κυριακή της Ορθοδοξίας στην Γερμανία'' όπου συνεορτάσανε μαζί παπικοί και Ορθόδοξοι!!!

Το σχετικό βίντεο εδω http://entoytwnika.blogspot.com/2011/03/blog-post_17.html


31. Στην Κύπρο παρευρέθησαν Ορθόδοξοι εις την Σύνοδο των παπικών Επισκόπων, όπου μάλιστα συμπροσευχήθησαν εις την έναρξιν του συνεδρίου.

Σχετικές φώτο εδω http://entoytwnika.blogspot.com/2011/03/11.html32. Επίσης εις την Κύπρο με συμπροσευχή ξεκίνησαν και οι «εργασίες» της επιτροπής ''Πίστεως και τάξεως'' του Παγκοσμίου Συμβουλίου των Εκκλησιών=αιρέσεων!!

Σχετικές φώτο εδω http://entoytwnika.blogspot.com/2011/03/blog-post_1685.htmlΕαν κάποιος αναρωτηθεί διατί δείχνουμε όλα αυτά τα ευτράπελα, του υπενθυμίζουμε ότι δείχνουμε τους «διαλόγους» που λέγουν ότι κάνουν δια την «μαρτυρία της ορθοδόξου πίστεως» όπως λέγουν οι ίδιοι!


33. Εδω είναι και το καλύτερο!!! Εις την Ρωσία έγινε το ''διαθρησκειακό φεστιβάλ μουσικής''!!!
Δείτε και θαυμάστε τις φώτο αλλά και τα βίντεο, που δυστυχώς το 2ο μας το κατέβασε το youtube δια αγνώστους λόγους. Υπάρχει όμως το 1ο βίντεο. Μην λησμονήσατε να δείτε τα σύμβολα των «Εκκλησιών» που στο τέλος του γελοίου αυτού φεστιβάλ, όλα ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΕΝΑ!!!

Σχετικά βίντεο και φώτο εδω http://entoytwnika.blogspot.com/2011/02/blog-post_14.htmlΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙΔεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΓΓΡΑΦΗ EMAIL ΔΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΕΙΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΕΙΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ