ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

whos.amung.us

Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ! Η ΠΟΛΥ ΔΑΙΜΟΝΟΛΟΓΙΑ-ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΔΑΙΜΟΝΕΣ!



Μάλλον εις το άρθρο μας ''ΠΡΟΦΗΤΕΣ'',''ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ'' ΚΑΙ ''ΘΑΥΜΑΤΑ'' έπρεπε να προσθέσουμε και την ''δαιμονολογία''!

Δια τούτο εμείς συμβουλεύουμε τους αναγνώστες μας να αρχίζουν να ασχολούνται με την ΧΡΙΣΤΟΛΟΓΙΑ, οπότε δεν θα μείνει και χώρος δια τους κάθε λογής ''δαίμονες''!!!

Διαβάζουμε:

Στο πρόσωπο του… Φέρμπι το κουκλάκι που είχε κάνει πριν μερικά χρόνια «θραύση» στην αγορά παιχνιδιών είδε ιερέας από τον Καρέα το νέο «εχθρό και καταστροφέα» του έθνους που έχει «ολόκληρο διάβολο», είναι «ολόκληρο κόλαση» και «έχει μέσα του την πορνεία», όπως χαρακτηριστικά ακούγεται στο βίντεο να λέει.


Στο βίντεο, το οποίο μπορεί να είχε αναρτηθεί στο Διαδίκτυο δύο χρόνια πριν αλλά τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του Διαδικτύου προκαλώντας σάλο στην Εκκλησία, παρουσιάζει τον κληρικό με τον Φέρμπι στο ένα χέρι και το σταυρό στο άλλο να καλεί τους γονείς να μην το αγοράσουν το Φέρμπι γιατί τα παιδιά τους θα… «δαιμονιστούν».
«Σας παρακαλώ πάρα πολύ προσέξετέ αυτό το νέο δαιμόνιο» λέεει απευθυνόμενος στους πιστούς ο ιερέας, ο οποίος όπως διαβάζουμε στο Dogma.gr ίδρυσε ην ενορία του Αγίου Γεωργίου στην περιοχή του Καρέα και προσθέτει: «Μην πάτε και το αγοράσετε στα παιδιά σας, θα δαιμονιστούν αμέσως, έχει ολόκληρο διάβολο μέσα του. Υπάρχει ολόκληρη κόλαση μέσα σε αυτό. Οι γόνεις οι ανόητοι θα το πάρουν για τα παιδάκια σου και αυτά θα δαιμονιστούν». Και συνεχίζει λέγοντας ότι επειδή «από μέσα βγάζει κρότους όπως ο δαίμονας, είναι και η πορνεία μέσα από αυτό» και για όλα μαζί «τούτο είναι ο Αντίχριστος».
Δείτε τη σχετική αναφορά στο 4:47 του βίντεο.

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

κανεις χαβαλε με τον πατερ σαββα που ηταν αγωνιστης μελος της εοκα και βασανιστηκε απο τους αγγλους.ο πατερ σαββας κανει εξορκισμους 30 χρονια τουλαχιστον και ξερει απο δαιμονες εχει δωσει μαχες με τον εχθρο.. εχει κανει φιλανθρωπικο εργο μεγαλο και στο τελος τον πεταξανε στον δρομο οι βολεμενοι δεσποταδες..οσο για το βιντεο ο πατερ ξερει τι λεει εσυ εισαι ασχετος. δες τι γραφει μια μητερα απο το εξωτερικο για το συγκεκριμενο παιχνιδι
http://www.amommystory.com/2013/01/what-happens-when-your-furby-becomes-evil.html

και δες και αυτο το βιντεο να μαθεις πριν κρινεις http://www.amommystory.com/2013/01/what-happens-when-your-furby-becomes-evil.html

ΙΩΑΝΝΗΣ Ν.Π είπε...

Συγχώρα με αγαπητέ αν παρεξηγήθηκες αλλά άλλο αν το παιχνίδι αυτό για κάποιους έχει άγρια μάτια, όπως εις τα λίνκ που μου έστειλες (δεν έχει κάποιο βίντεο), και άλλο να λές ότι αυτό είναι ο ''αντίχριστος'', ότι μέσα του είναι ο ''δαίμονας'', έχει ''ολόκληρο διάβολο'' κ.λπ.! Και στην τελική να σου πώ και κάτι; Όπως γνωρίζεις από τα συναξάρια, οι πατέρες όταν περνούσαν μπροστά από κάποιο άγαλμα των ειδωλολατρών και το σταύρωναν, τότε εξέρχοντο οι δαίμονες φεύγοντας από αυτά! Αφού το παιχνίδι αυτό έχει μέσα του ''ολόκληρο το διάβολο'', διατί δεν το σταύρωνε ο π. Σάββας δια να εξέλθει από αυτό ο διάβολος; Ο φανατισμός από όπου και αν προέρχεται δεν είναι καλός!

ΙΩΑΝΝΗΣ Ν.Π είπε...

http://www.dogma.gr/default.php?pname=Article&art_id=3710&catid=3

Δημοσίευση σχολίου







free counters

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ