ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

whos.amung.us

Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2013

Η ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ''Κατά την τακτική συνεδρίαση της Πέμπτης, η Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους συζήτησε διεξοδικά και τις τραγικές εικόνες που εκτυλίχθηκαν τη Δευτέρα με την εμπρηστική επίθεση των καταληψιών του αντιπροσωπείου της μονής Εσφιγμένου προς τον δικαστικό επιμελητή και τους άνδρες της Αστυνομίας.
Η Ιερά Κοινότητα εξέφρασε ομόφωνα τη συμπαράστασή της προς την νόμιμη και κανονική αδελφότητα της μονής Εσφιγμένου και τον αποτροπιασμό της για τα έκτροπα και τις εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας και δεν συνάδουν με την μοναστική τάξη και παράδοση του Αγίου Όρους.....
Οι ίδιες αγιορείτικες πηγές υποστήριξαν ότι η Ιερά Κοινότητα θα πρέπει να προχωρήσει σε ένα έντονο διάβημα προς την κυβέρνηση για το ζήτημα της ασφάλειας, με αφορμή το περιστατικό στις Καρυές. «Δεν μπορεί 20 ροπαλοφόροι να εισβάλλουν με μηχανές "μοτοκρος" ανενόχλητοι στην διοικητική καρδιά του Αγίου Όρους και να δίνουν την εντύπωση ότι εδώ είναι ξέφραγο αμπέλι. Η ελληνική πολιτεία πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της» ανέφεραν.
«Σε επτά ημέρες τις Καρυές θα επισκεφθεί ο πρόεδρος της Σερβίας και μέσα στον Αύγουστο ενδεχομένως και ο Βλ.Πούτιν. Πως αυτοί οι επίσημοι θα έρθουν στις Καρυές την ώρα που λίγα μέτρα από το ναό του Πρωτάτου πέφτουν μολότοφ και η ατμόσφαιρα στην κυριολεξία μυρίζει μπαρούτι;» διερωτώνται αγιορείτες μοναχοί''.
ΠΗΓΗ ''AMEN.GR''


2 σχόλια :

ΙΩΑΝΝΗΣ Ν. είπε...

ΤΗΝ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΑ=ΚΛΑΡΚ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΗΔΗ ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ!!! Η ΕΙΚΟΝΑ ΕΚΕΙΝΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Καθαρά συντεχνιακή ανακοίνωση υπέρ των μπράβων του Βαρθολομαίου.Αλλά μήπως η (αν)ιερά κοινότητα διαφέρει πολύ από την συμμορία των Κατσουλιέριδων; "εκ των καρπών γνώσεσεθε το δένδρον" και οι πνευματικοί καρποί τους είναι σάπιοι.Η αγωνιστικότητα αυτών των δήθεν αγιορειτών εξαντλείται στο ξεκκοκαλισμα των ευρώ της Δύσης και στην άρνησή τους να φορολογούνται. Οπότε επόμενο είναι οι καθαροί και τίμιοι αγωνιστές ζηλωτές πατέρες να προκαλούν αλλεργία στους βολεμένους και προπάντων υπάκουους υποτακτικούς του Βαρθολομαίου!

Δημοσίευση σχολίου

ΕΓΓΡΑΦΗ EMAIL ΔΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ