ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

whos.amung.us

Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

ΟΙ ΦΙΛΟΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ!!!


Ο λαλίστατος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατάπιε τη γλώσσα του μπροστά στον Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο. Στο γεύμα που ακολούθησε μετά τις εκδηλώσεις της 13ης Δεκεμβρίου για το ολοκαύτωμα, ο Αλ. Τσίπρας ζήτησε την ...άδεια από τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο να αποχωρήσει, αλλά ο Σεβ. δεν τον άφησε με τον τρόπο του, υποδεικνύοντάς του να καθίσει να ακούσει τι έχει να πει. Και "τα άκουσε" για τα καλά ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, αφού οι γνωστές Αμβροσιανές μπηχτές έδωσαν και πήραν! Οπότε καλά κάνουν και ο Καλαβρύτων και ο Πειραιώς και όποιος άλλος ιεράρχης και ξεσπαθώνουν. Βρίσκουν και τα κάνουν! Αφού και οι αριστεροί που υποτίθεται πως αμφισβητούν την Εκκλησία, σα μαθητούδια μπροστά τους... Ας μη μιμούνται μετά τους ιεράρχες μας στις ...κορώνες. Άλλωστε οι ιεράρχες είναι πιο εξειδικευμένοι σ' αυτές.
- Ακούγοντας, πάλι, αρχιερείς να μαίνονται κατά της κατάργησης της αργίας της Κυριακής, λέγοντας πόσο "αφωρισμένο" είναι το Κυριακάτικο κέρδος και άλλα παρόμοια, σκέπτομαι ότι μάλλον τους διαφεύγει πόσοι εργάζονται την Κυριακή κι ας είναι αργία: περίπτερα, καφετέριες, εστιατόρια, βενζινάδικα, μουσεία, θέατρα, μαγαζιά σε τουριστικές περιοχές κ.λπ. Αυτά τα κέρδη είναι "καταραμένα" ή "τρισκατάρατα" αφού οι άνθρωποι δουλεύουν Κυριακάτικα ολοχρονίς;
- Ο αφορισμένος θεολόγος Νικόλαος Σωτηρόπουλος χαίρει, λέει, και σκιρτά από χαρά, που συμπληρώνει 19 έτη αφορισμού. Εμείς τι να πούμε; Συμμεριζόμαστε την ...ανεκλάλητη χαρά του και του ευχόμαστε να τα εκατοστήσει, αφού το ευχαριστιέται τόσο πολύ!
Π.Α.Α.


ΠΗΓΗ ''ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΟΔΟΣ''

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου







free counters

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ