ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

whos.amung.us

Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012

Ντροπή για την ελληνική αστυνομία, για τον πολιτικό κόσμο, αλλά και για την απούσα ιεραρχία της Εκκλησίας!


Δεν περιμέναμε όσοι βρεθήκαμε στην ειρηνική διαμαρτυρία στο "χυτήριο" για την χυδαία θεατρική παράσταση Coprus Christi ότι θα έδιναν εντολή να "καθαρίσουν" την σφηκοφωλιά από την παρουσία του κόσμου, καθώς επίσης δεν περιμέναμε τους αστυνομικούς των ΜΑΤ να χτυπούσαν γυναίκες, γεροντάκια, παιδιά, ανάπηρους, τυφλούς, και να ρίξουν ακόμα και χημικά!!

Απρόσωπα, άβουλα αδίστακτα.. έπνιξαν τον κόσμο στα χημικά και τον πήγαν χτυπώντας τον 200 μέτρα μακρυά από από το χυδαίο θέατρο.

Με βαριά καρδιά θα το πω, δυστυχώς νίκησε η Ρεπούση, και έλαμψε δια της απουσίας της η Εκκλησία, και η ιεραρχία. Η Ελλάδα έχει ανάγκη νέους Καντιώτηδες, και αντί γι΄αυτό ...
Δεν χρειάζονται φωτογραφίες.
Ντροπή μόνο αυτό.

Σπύρος
Από την διαχείριση των Αναβάσεων

-----------

Ενημέρωση : Γράφει το mega : «Όταν επιχείρησαν να μπουν στο θέατρο, αστυνομικές δυνάμεις τους εμπόδισαν κάνοντας περιορισμένη χρήση χημικών,..»
Ψεύδονται ασύστολα, βρισκόμασταν 4 μέτρα απόσταση από την πόρτα. Κανείς δεν προσπάθησε να μπει πουθενά, απλά πήραν εντολές, που τις ακούγαμε, να μην αφήσουν κανένα, με κάθε κόστος, να τους πάνε όλους μέχρι της γραμμές στην Κωνσταντινουπόλεως, και ...τις εκτέλεσαν!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΓΓΡΑΦΗ EMAIL ΔΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΕΙΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΕΙΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ