ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

whos.amung.us

Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΙΣ ΤΟ ΚΟΝΑΚΙ ΤΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ

  
του Θοδωρή Δούκα

Το ΚΕΔΑΚ πρόκειται να καταθέσει μελέτη για την αναστήλωση του κονακιού της Εσφιγμένου στις Καρυές και να ενταχθεί το έργο στο ΕΣΠΑ. Ζητήθηκε η συνδρομή της αστυνομίας προκειμένου να γίνουν απρόσκοπτα οι εργασίες από τους ειδικούς και δεδομένων των έντονων αντιδράσεων και των επεισοδίων που έχουν προκαλέσει κατά το παρελθόν οι καταληψίες μοναχοί, έφθασαν στις Καρυές πέντε αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής μαζί με έναν σκύλο για την ανίχνευση εκρηκτικών.


Δυστυχώς, οι καταληψίες δεν επέτρεψαν να γίνει καμιά εργασία επιμέτρησης και οι άνθρωποι του ΚΕΔΑΚ μαζί με τους αστυνομικούς έφυγαν. Μάλιστα οι ομάδα των αστυνομικών έφυγε νωρίς το απόγευμα από τις Καρυές για τον Πολύγυρο…

«Τα όσα είδαν χθες το φως της δημοσιότητας περί ισχυρής αστυνομικής δύναμης, την είσοδο των ΜΑΤ στο Άγιο Όρος και άλλα τινά, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα» ξεκαθάρισε στο halkidikinews.gr Αστυνομικός Διευθυντής Χαλκιδικής, Κωνσταντίνος Παπουτσής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του halkidikinews.gr η είδηση έκανε το γύρο του διαδικτύου προερχόμενη από email που διαμοίρασαν οι καταληψίες σε ημέρα όπου δεν υπήρχαν ειδήσεις και δεν μπορούσαν να διασταυρωθούν οι πληροφορίες δημοσιογραφικά, λόγω της απεργίας των δημοσιογράφων.

Οι μοναχοί που καταλαμβάνουν τη Μονή Εσφιγμένου κηρύχτηκαν σχισματικοί από την Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους το 2002 και αποφασίστηκε και η απέλασή τους. Παρόμοια απόφαση έχει λάβει και η Διοίκηση του Αγ. Όρους. Οι παράνομα κατέχοντες τη Μονή Εσφιγμένου προσέφυγαν με αιτήσεις ακύρωσής τους στο Συμβούλιο της Επικρατείας ατομικά ο καθένας. Το Ανώτατο Διοικητικό Δικαστήριο απέρριψε τις αιτήσεις τους αμετάκλητα (αποφάσεις 736/2005 και 2281-2368/05 του Γ Τμήματος) και επομένως η απόφαση περί απελάσεώς τους είναι πλέον αμετάκλητη και κατά συνέπεια άμεσα εκτελεστή.ΠΗΓΗ ''ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΕΣ ΜΝΗΜΕΣ'' ''http://halkidikinews.gr''

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΓΓΡΑΦΗ EMAIL ΔΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ