ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

whos.amung.us

Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2012

ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΟΣ (ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ)


26 Ιουνίου 2012

«Σχετικά με την πρόσφατη σύλληψη στην Θεσσαλονίκη από τις αστυνομικές αρχές «ιεροδιακόνου της Μονής Εσφιγμένου» για παράνομη κατοχή όπλων, προς αποφυγή τυχόν παρεξηγήσεων έχουμε να ανακοινώσουμε τα εξής:
Ο εν λόγω ρασοφόρος διαμένει σε εξάρτημα (Κελλί) της Μονής Εσφιγμένου. Τον τοποθέτησαν εκεί οι σχισματικοί-καταληψίες της Μονής μας από το 2000 με το υπ’ αριθμ. 75/28.5.2000 έγγραφό τους, που φέρει την υπογραφή: «Αρχιμ. Μεθόδιος και οι συν εμοί εν Χριστώ αδελφοί».
Η αδελφότητά μας ανέλαβε τη Μονή το 2005.
Ο εν λόγω είναι και αυτός παλαιοημερολογίτης αλλά ανήκει σε διαφορετική «παράταξη» από αυτήν του κ. Μ. Παπαλαμπρακόπουλου, αρχηγού των παρανόμως διαβιούντων στη Μονή Εσφιγμένου, με αποτέλεσμα να έχουν διαφωνίες.
Οι πινακίδες του αυτοκίνητου του (ΧΚΗ 3873) ανήκουν στο συγκεκριμένο Κελλί, όπως προκύπτει από την σχετική άδεια του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών.
Γιά μία ακόμη φορά οι καταληψίες στερούμενοι κάθε επιχειρήματος προσπαθούν να εκμεταλευτούν τα πάντα, διαστρεβλώνοντας την αλήθεια και κατ΄ ουσίαν μας ψέγουν γιατί ανεχθήκαμε να παραμένει στο Άγιον Όρος ένας ομόπιστός τους. Αν είναι δυνατόν!!
Καλούμε για άλλη μία φορά το κράτος να αναλάβει τις ευθύνες του στην ευαίσθητη περιοχή του Αγίου Όρους, απαλλάσσοντάς το από την παρανομία, την μισαλλοδοξία και τον φανατισμό»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΓΓΡΑΦΗ EMAIL ΔΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΕΙΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΕΙΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ