ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

whos.amung.us

Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή, 17 Ιουνίου 2012

Όποιος και να "βγει", θα περάσουμε ό,τι επιτρέψει ο Θεός

Ιησούς Χριστός· άρχων των βασιλέων της γης (Αποκ. 1,5)

Μία μέρα πριν τις εκλογές και κάνοντας μία "βόλτα" από κάποια αυτοαποκαλούμενα ορθόδοξα sites, απορώ με το θράσος τους να θέλουν να κατευθύνουν τους Έλληνες, στο όνομα του Ιησού Χριστού να ψηφίσουν ένα συγκεκριμένο κόμμα με το πρόσχημα ότι είναι φιλοεκκλησιαστικό.

Ειλικρινά, πιστεύει κανείς, ότι υπάρχει αρχηγός κόμματος, τόσο συνειδητά Ορθόδοξος και πατριώτης, ώστε αν χρειαστεί να δώσει και το αίμα του για την Εκκλησία και την Πατρίδα; Εύχομαι να υπάρχει.

Πιστεύει κανείς, ότι υπάρχει αρχηγός κόμματος, που αν έρθει στην εξουσία, θα πάρει πίσω όλους τους αντίθεους νόμους, όπως το νόμο για τις εκτρώσεις (σκοτώνουμε νόμιμα 120000 παιδιά το χρόνο), την μη αναγραφή θρησκεύματος στις ταυτότητες, την αλλαγή του μαθήματος των θρησκευτικών σε θρησκειολογία και άλλα πολλά;

Ας μην ξεχνάμε, ότι η πολιτική είναι η τέχνη του να παρουσιάζει το ψέμα ως αλήθεια. Ξέρετε ποιος είναι ο πρώτος διδάξας; Ξέρετε τι έπαθε αυτός που τον πίστεψε;

Με λίγα λόγια. Όλοι ας πάμε να ψηφίσουμε, ότι νομίζουμε, αλλά πάντα με μία σκέψη στο μυαλό μας. Κύριος της Ιστορίας και τελικός νικητής θα είναι ο Χριστός. Κανείς άλλος. Και όποιος και να βγει, θα περάσουμε ό,τι επιτρέψει ο Θεός, έτσι ώστε να μετανοήσουμε. Τόσο απλά. Ό, τι περνάμε τώρα, δεν το περνάμε επειδή έχουμε κακούς πολιτικούς αλλά επειδή ο Θεός επιτρέπει να έχουμε τέτοιους πολιτικούς εξαιτίας της αμετανοησίας μας. Ας έλθουμε "εις εαυτόν" και μετά θα μιλάμε σε άλλη βάση.

Γι' αυτό καλά θα έκαναν κάποια "ορθόδοξα" ιστολόγια να ασχολούνται με το πώς θα οδηγηθούμε σε μετάνοια έτσι ώστε ο Θεός να μας δώσει έναν Κυβερνήτη που θα αξίζει στην Ελλάδα και την ιστορία της. Όλα τα άλλα εξυπηρετούν άλλου είδους σκοπιμότητες.


Ο Θεός να μας ευλογεί και να μας φωτίζει! Καλή μετάνοια σε όλους μας!!!


ΠΗΓΗ ''ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ''

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΓΓΡΑΦΗ EMAIL ΔΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ