ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

whos.amung.us

Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΚΕΣ ΠΡΟΒΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ! (ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ)


ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ

Η ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ

ΣΗΜΑΙΝΕΙ

ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!

__________________Πλησιάζουμε τώρα πια στην ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων, που θα γίνουν στο Λονδίνο. Άρχισαν εκεί οι πρόβες για την μεγαλειώδη, ως συνήθως, τελετή της ενάρξεως μεταξύ των οποίων -όπως μας πληροφορούν- περιλαμβάνεται και μια δια-θρησκειακή εκδήλωση. Δηλ. οι οπαδοί διαφόρων θρησκειών πρόκειται να εμφανισθούν απο κοινού σε μια εορταστική –προσευχητική; - εκδήλωση, για την οποία άρχισαν ήδη οι πρόβες.
______________Το γεγονός αυτό άρχισε να ξεσηκώνει θύελλα διαμαρτυριών στο χώρο της Ορθοδοξίας μας. Ένα καυτό άρθρο σας παρουσιάζουμε παρακάτω από κάποιο άλλο ιστότοπο (blog), χωρίς να συμμεριζόμαστε τις όποιες βαρειές εκφράσεις για εκκλησιαστικά πρόσωπα. Μπορούμε να διαφωνούμε, αλλά δε πρέπει να υβρίζουμε.
____________Δραττόμεθα όμως της ευκαιρίας για να επισημάνουμε, ότι ένας νέος κίνδυνος για τη νόθευση του Ορθοδόξου φρονήματος προβάλλει απειλητικά ενώπιόν μας. Προκειται για την ανάμειξη των διαφόρων θρησκευτικών δοξασιών και θρησκευμάτων, την οποίαν υπαγορεύει και συστηματικά προωθεί η λεγόμενη «παγκοσμιοποίηση».
___________΄Ετσι λοιπόν η Ορθοδοξία μας κινδυνεύει πολλαπλώς!
1. Από την ἀγνοια του περιεχομένου της πίστεώς μας, η οποία χαρακτηρίζει τον σημερινό μέσο Έλληνα. Τα παλαιότερα χρόνια από την οικογένεια, απο το σχολείο και από το Κατηχητικό σχολείο τα νέα παιδιά αντλούσαν γνώσεις για το περιεχόεμνο της Ορθδόξου πίστεώς μας. Τώρα πια όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Ακόμη και το μάθημα των θρησκευτικών η έως προχθές Υπουργός της Παιδείας κα Άννα Διαμαντοπούλου άρχισε να το μεταβάλλει σε μάθημα θρησκειολογικό!
2. Έπειτα ήλθε η αδιαφορία ημών των Κληρικών σε όλες της βαθμίδες. Εμείς πρώτος εδώσαμε μεγάλη σημασία στο λεγόμενο κοινωνικό έργο της Εκκλησίας, χωρίς βέβαια να παραβλέπουμε το κήρυγμα του Ευαγγελίου! Παρά ταύτα η λειτουργία φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων απορροφά πολύν χρόνον, απαιτεί δε κατανάλωση μεγάλης ποσότητος φαιάς ουσίας! Οι ιερείς μας έδωσαν μεγάλη προτεραιότητα στην ανέγερση, επέκταση ή ανακαίνιση του ναού της ενορίας των, αγνόησαν όμως ποι περισσότεροι το έργο της διδαχής.
3. Ακολούθησαν οι λεγόμενοι διαθρησκειακοί διάλογοι, όπου στις συναντήσεις Ορθοδόξων, Ρωμαιοκαθολικών και Διαμαρτυρομένων βιώσαμε την συστηματική υποβάθμιση της Ορθοδοξίας μας! Εκεί στο όνομα της ενότητος χάθηκε το ενδιαφέρον μας για την διδαχή και τό φωτισμό των πλανημένων από την Ορθόδοξη πίστη! Εκεί άρχισε η έκπτωση από την Ορθόδοξη πίστη μας. Εκεί γεννήθηκε η «θεωρία των κλάδων»! Εκεί για πρώτη φορά «η Μία. Αγία, Καθολική και Αποστολική Εκκλησία» έγιναν «οι πολλές πια Εκκλησίες, που όλες μαζί αποτελούν την Μία Εκκλησίας»! Εκεί λοιπόν προδόθηκε από επίσημους εκπροσώπους της η Αγία Ορθοδοξία μας! Με τόν τρόπο αυτό, χωρις να το αντιληφθούμε, γεννήθηκε η λεγόμενη «Οικουμενική Κίνηση»
4. Η έκπτωση των αξιών της Ορθοδοξίας έφθασε μέχρι την κορυφή της. Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης συμμετέχει πια στη λατρεία των Ρωμαικαθολικών, συμπροσεύχεται με τον Πάπα καί ευλογεί τους πιστούς της! Έτσι λοιπόν όλο και πιο πολύ γιγαντώνεται η λεγόμενη Οικουμενική Κίνηση, πάντοτε ὀμως σε βάρος της Ορθοδοξίας.

5. Ώστε με βήμα σημειωτό μεν, πλήν όμως και σταθερό, φθάνουμε σε μια ανάμειξη των θρησκειών και των θρησκευτικών δοξασιών, παίζοντας ασυνειδήτως το παιγχνίδι της Μασσωνίας και του Διεθνούς Εβραϊκού Lobby! Τα καταστρεπτικά ποτελέσματα αυτής της ασύνετης και προδοτικής πορείας μας θα φανούν αύριο στη νέα γενηά των Ορθοδόξων Ελλήνων. " Έλα, καϋμένε! Τι μου λέγεις τώρα; Ένας Θεός υπάρχει! Τι να πεις Χριστό, τι Μωάμεθ, τί Βούδδα; Αρκεί να πιστεύεις κάπου!" Η ανάμειξη των θρησκειών, λοιπόν, σημαίνει ισοπέδωση των πάντων!
6. Και όχι μόνον! Με σταθερό βήμα οδηγεί την Κοινωνία και στην αθεΐα! Στο Αίγιο, δηλ. μια μικρή επαρχιακή πόλη, αυτές τις ημέρες σε κάποιο τοίχο γειτονικής οικίας, πολύ κοντά στο Μητροπολιτικό μας Ναό, έγραψαν την επιγραφή: "ΟΥΤΕ ΘΕΟΙ, ΟΥΤΕ ΑΦΕΝΤΕΣ". Τέτοια φαινόμενα αποτελούν ενδείξεις της πνευματικής παρακμής, στην οποία οδηγείται σιγά σιγά η μέχρι πρότινος κοιτίδα της Ορθοδοξίας, δηλ. η Ελλάδα μας!
6. Τέλος, τώρα τελευταία μάλιστα το Φανάρι, δηλ. το Οικουμενικό μας Πατριαρχείο, άρχισε να λειτουργεί σαν Χωροφύλακας, όχι όμως της Ορθοδοξίας, αλλά -δυστυχώς- της Οικουμενικής Κινήσεως! Με έγγραφό του ο Παναγιώτατος κ. Βαρθολομαίος καλεί την Εκκλησία της Ελλάδος να κάνει «ντά-ντά» (!!!!) μερικούς Ιεράρχες της, οι οποίοι αντιτίθενται στις οικουμενιστικές παρεκτροπές του Πατριάρχου και του Πατριαρχείου!!!!! Λησμονεί όμως ότι στα θέματα της πίστεως δεν χωράει η άνωθεν πίεση! Όσο θα "αγριεύει" το Πατριαρχείο, ἀλλο τόσο και περισσότερο θα "αγριεύουμε" κι εμείς οι ανάξιοι κια τιποτένοι δούλοι του Ιησού Χριστού, όσοι ασπαζόμαστε την "ορθόδοξη" Ορθοδοξία!
_______________Το συμπέρασμα από τα παραπάνω φαινόμανα είναι, ότι όλοι μας -ενσυνείδητα ή ασυνείδητα- υπηρετούμε την Παγκοσμιοποίηση! Αλλά με τον τρόπο αυτό προδίδουμε την Ορθοδοξία μας! Η διαθρησκειακή πρόβα στο Λονδίνο, στην οποία είναι αφιερωμένο το παρακάτω σημείωμα, θα σας φανερώσει ένα μέρος της προδοσίας. Σας το προσφέρουμε με την ευκαιρία της εορτής της Πεντηκοστής.
Αίγιον, Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου







free counters

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ