ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

whos.amung.us

Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

ΚΟΙΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑΤΑ!!!







Συνεχίζονται οι από κοινού ποιμαντορικές επισκέψεις στα ιδρύματα της Σύρου. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Μητροπόλεως Σύρου.: την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011, ο Σεβ. Ποιμενάρχης μαςκ. Δωρόθεος Β' μαζί με τον Επίσκοπο των Ρωμαιοκαθολικών κ. Φραγκίσκο Παπαμανώλη επισκέφθηκαν τα Γηροκομεία του Αγίου Ιωάννου Ταλάντων, του Αγίου Παντελεήμονοςκαί της Ρκαθολικής Επισκοπής Σύρου καθώς και το Νοσοκομείο Σύρου, προς τους τροφίμους των οποίων ευχήθηκαν και διένειμαν δώρα και ευλογίες. Στο τέλος τηςεπίσκεψης, μεταξύ άλλων, εδήλωσαν:


Ο Σεβ.Επίσκοπος των Ρ/Καθολικών κ. Φραγκίσκος

".... ο Σεβ.Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ και εγώ θελήσαμε να επισκεφθούμε τουςηλικιωμένους και τους ασθενείς στο Νοσοκομείο. Ευχόμαστε σε όλους η ευλογία τουΚυρίου να τους συνοδεύει. Συμβολικά προσφέραμε, εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου,μια μικρή εικόνα της Παναγίας που εκφράζει την επιθυμία μας, η Παναγία ναπροστατεύει όλους και εκ μέρους μου ένα γλυκάκι με την ευχή το 2012 να είναιπιο γλυκό από το 2011"

ο Σεβ. Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β'

"... όπως κάθε χρόνο συνοδοιπορήσαμε με το Σεβασμιώτατο Φραγκίσκο στα τρία Ιδρύματα Προστασία του Γήρατος της πόλεώς μας και στο Νοσοκομείο. Διαπιστώσαμε για μια ακόμη φοράότι υπάρχει μια ποιότητα φροντίδας και αγάπης για όλους αυτούς τους ανθρώπουςπου εδώ συναντήσαμε. Όπως είπε και ο Σεβασμιώτατος μοιράσαμε μικρές ευλογίες αλλά περισσότερο εισπράξαμε το χαμόγελο τους και τις ευχαριστίες τους ως δικότους πολύτιμο δώρο για μας. Να συγχαρούμε τους εργαζομένους στα Ιδρύματα που πράγματι με πολύ φιλότιμο και αγάπη επιτελούν το έργο τους και να ευχηθούμεστις γερόντισσες, στους γέροντες και στους ασθενείς να έχουν υγεία, δύναμη καιο νέος χρόνος να είναι χωρίς πίκρες και χωρίς στεναχώριες. Ευχαριστούμε επίσης και τα ΜΜΕ που συνοδοιπορήσανε μαζί μας και κατεγράψανε αυτή την ωραία περιοδεία αγάπης μας τα Χριστούγεννα του 2011."

ΠΗΓΗ ''ΑΚΤΙΝΕΣ''

1 σχόλιο :

Demetrios Hadjinicolaou είπε...

Ὅταν Ἀρχιερεὺς τῆς Ὀρθοδόξου Ἐκκλησίας νομίζῃ ὅτι εἶναι δημόσιος ὑπάλληλος-κοινωνικὸς λειτουργός. Οἱ ἀπόγονοι τῶν φραγκεψάντων στὶς Κυκλάδες καὶ ἀλλαχοῦ θὰ ἔχουν μία δικαιολογία ἐν ἡμέρᾳ κρίσεως διότι δὲν ἐπιστρέφουν στὴν ὀρθὴ Πίστι. Ὁ Δωρόθεος τί θὰ ἔχῃ ν' ἀπολογηθῇ; Ἀλλοίμονον!

Δημοσίευση σχολίου







free counters

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ