ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

whos.amung.us

Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2011

ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ!!!Εδημοσιεύθη εις την ιστοσελίδα ''αντιαιρετικό εγκόλπιο'' μια παλαιά είδηση (τώρα την ανακάλυψε το εγκόλπιο) η οποία έχει ως τίτλο
«ΠΑΠΙΚΟΣ ΙΕΡΕΑΣ [ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΣ] ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥOPUS DEI’ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΖΗΛΩΤΕΣ» ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ ΤΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ»

και αναφέρονται τα εξής (οι υπογραμμισμοί με κόκκινα γράμ
ματα είναι δικοί μας)

«Πρότινος η Διοίκηση Αγίου Όρους διεβίβασε επιστολή και συννημένο ψηφιακό δίσκο από την Ελληνική αντιπροσωπεία στην UNESKO και το ΥΠΕΞ προς την Ιερά Κοινότητα με την οποία ζητείται η άποψη της Ιεράς Κοινότητος επί του ψηφιακού δίσκου.

Συγκεκριμένα:

Από πολλών ετών ο Γάλλος υπήκοος Υβόν Μπερτορέλλο, Ρωμαιοκαθολικός Ιερέας της μυστικής υπηρεσίας του Βατικανού και οπαδός της περίφημηςOPUS DEI’, με τον συνεργάτη του Έντυ Νουκουζικιάν τους οποίους συχνά συνοδεύει στο Άγιον Όρος ο Θωμάς Ξενάκης προσπαθούσαν να δημιουργήσουν ένα ντοκυμαντέρ για το Άγιον Όρος. Επανειλημμένως ζήτησαν την άδεια της Ιεράς Κοινότητος (χωρίς να αναφερθεί ποτέ στην ιδιότητά του ως Ρωμαιοκαθολικού Ιερέα) και Αυτή αρνήθηκε κατηγορηματικά.

Τελικά το ντοκυμαντέρ έγινε χωρίς άδεια και προωθήθηκε ως αντιπροσωπευτικό για το Άγιον Όρος, επιθυμούν δε να προβληθή στην UNESKO. Ως εκ τούτου θέλησαν «πλαγίως» να λάβουν την ευλογία της Ιεράς Κοινότητος πράγμα που δεν έγινε τελικά. Πέραν του γεγονότος ότι οι λήψεις είναι χωρίς την άδεια των Ιερών Μονών «κρυφές», παρουσιάζεται ο ηγέτης των καταληψιών της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου Μεθόδιος στον οποίο αφιερώνεται ένα μεγάλο τμήμα του ντοκυμαντέρ, εκφράζονται οι γνωστές θέσεις· αναφέρεται σε αποκλεισμό της Μονής κ.λ.π.

Η Ιερά Κοινότης απάντησε με γράμμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μπερτορέλλο παρέμεινε φιλοξενούμενος στο Μοναστήρι του Εσφιγμένου 25 ημέρες και μετά την αναχώρησή του έστειλε την πιο κάτω κάρτα με ευχές!».Ας κάνουμε μια σύνοψη το τι μας λέγουν.

Ενας παπικός ιερέας οπαδός της OPUS DEI με κάποιον συνεργάτη του επισκέφθηκε το Άγιον Όρος. Μας λέγουν όμως ότι

«τους οποίους συχνά συνοδεύει στο Άγιον Όρος ο Θωμάς Ξενάκης».

Δηλαδή μας λέγουν
ότι ΣΥΧΝΑ μεταβαίνουν εις το Άγιον Όρος οι εν λόγω κύριοι! Ποιός άραγε τους δίνει το διαμονητήριο δια να εισέλθουν εντός του Αγίου Όρους;;; Διότι όπως γνωρίζουν οι περισσότεροι, δια να εισέλθει κάποιος εις το Άγιον Όρος πρέπει να έχει εις τα χέρια του διαμονήτηριο και να δια να εισέλθει εντός της ακτοπλοικής γραμμής χρειάζεται να το έχει εις τα χέρια του δια να το επιδείξει εις τις αρμόδιες αρχές του πλοίου. Δηλαδή τους γνωρίζουν αλλά τους δίνουν και διαμονητήριο;;;

Ηθέλησαν λοιπόν να γυρίσουν κάποιο ντοκυμαντέρ και

«ζήτησαν την άδεια της Ιεράς Κοινότητος (χωρίς να αναφερθεί ποτέ στην ιδιότητά του ως Ρω
μαιοκαθολικού Ιερέα) και Αυτή αρνήθηκε κατηγορηματικά».

Εδω βλέπουμε ότι οι εν λόγω κύριοι ζήτησαν άδεια απο την Ιερά Κοινότητα δια το γύρισμα του ντοκυμαντέρ αλλά δεν τους εδόθη. Να τονίσουμε ότι ο εν λόγω παπικός ιερεύς δεν ανέφερε την «ιερατική» ιδιότητά του. Γνώριζε η Ιερά Κοινότητα τον εν λόγω κύριο ή δεν τον γνώριζε;; Αρνήθηκε η Κοινότης διότι εγνώριζε ποιοί είναι ή όχι;;; Δεν μας αναφέρουν λεπτομερώς το γιατί.

«Τελικά το ντοκυμαντέρ έγινε χωρίς άδεια»

και

«Πέραν του γεγονότος ότι οι λήψεις είναι χωρίς την άδεια των Ιερών Μονών «κρυφές», παρουσιάζεται ο ηγέτης των καταληψιών της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου Μεθόδιος στον οποίο αφιερώνεται ένα μεγάλο τμήμα του ντοκυμαντέρ»

Εδω βλέπουμε ότι το ντοκυμαντέρ ετραβήχθη δίχως την άδεια της Ιεράς Κοινότητος και μάλιστα χωρίς την άδεια των Ιερών Μονών. Μα καλά, ΚΑΝΕΝΑΣ απο τις Μονές που επισκέφθη ο εν λόγω κύριος δεν ΕΙΔΕ την ΚΑΜΕΡΑ δια τις λήψεις του ντοκυμαντέρ;;;; Εντός των δένδρων του Αγίου Όρους ετραβήχθησαν τα πλάνα;;;
Μάλιστα εις τα πλάνα του ντοκυμαντέρ παρουσιάζεται και ο Ηγούμενος της Μονής Εσφιγμένου κ. Μεθόδιος εις τον οποίο αφιερώνεται μεγάλο τμήμα του ντοκυμαντέρ.
Μα καλά, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν γνώριζε δια τους εν λόγω κυρίους, καμμία Μονή, και ο μόνος που τους γνώριζε ήταν ο Μεθόδιος;;;;

«Η Ιερά Κοινότης απάντησε με γράμμα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μπερτορέλλο παρέμεινε φιλοξενούμενος στο Μοναστήρι του Εσφιγμένου 25 ημέρες και μετά την αναχώρησή του έστειλε την πιο κάτω κάρτα με ευχές!»

Μα καλά! Εφ΄όσον δεν τον γνώριζε ουδείς τον κ. Μπερτορέλλο μπορεί κάποιος να μας πεί πως μας δίνουν τόσες πληροφορίες δι΄ αυτόν; Και καλώς δεν τον εγνώριζαν τον ίδιο, αλλά και ΟΛΑ τα έκανε ΚΡΥΦΑ! Και γιατί να είμαστε σίγουροι ότι τον εγνώριζε ο Μεθόδιος αφού ούτε ως «ιερεύς» παρουσιαζόταν ο εν λόγω κύριος αλλά ούτε τον εγνώριζε και κανείς;;;
Αλλά ας υπόθεσουμε ότι δεν τον ΕΓΝΩΡΙΖΕ ΟΥΔΕΙΣ παρά μόνο ο κ. Μεθόδιος· τον έχετε δηλαδή δια τόσο κουτό να επιτρέψει να δημοσιεύσει ενα ντοκυμαντέρ παγκοσμίως δια το μεγάλο ζήτημα της Εσφιγμένου κάποιος ο οποίος να είναι παπικός ιερεύς και οπαδός της OPUS DEI;;;; Και πόσο μάλλον δια το ζήτημα της Μονής Εσφιγμένου το οποίο είναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ γνωστό!!! Δεν νομίζουμε (εαν δήθεν εγνώριζε) να είναι τόσο χαζός ο κ. Μεθόδιος!!! Μήπως κάποιοι άλλοι όμως ΕΓΝΩΡΙΖΑΝ και ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ την είσοδο εις τον εν λόγω κύριο δια να μεταβεί άνετα εις την Μονή δήθεν χωρίς να γνωρίζουν τι πρεσβεύει;;;
Λέμε εμείς τώρα!!!
Όσο δια το «γράμμα» το μόνο που βλέπουμε είναι ενα γράμμα που γράφει ευχαριστίες δια την φιλοξενία εις την Μονή και τίποτε άλλο.
Ο καθείς ας βγάλει τα συμπεράσματά του διότι εσείς θα μας τρελάνετε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΓΓΡΑΦΗ EMAIL ΔΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΕΙΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΕΙΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ