ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

whos.amung.us

Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΑΠΙΚΟΙ!!!

Δεν φτάνουν τα τόσα προβλήματα που έχουμε ως έθνος αυτά τα δύσκολα χρόνια, έχουμε και τους Παπικούς να μας εκφράζουν τα παράπονά τους διότι δεν τους διαφημίζουμε!!!
Αγαπητοί, πότε θα εννοήσετε ότι είστε ΑΙΡΕΣΙΣ και οι οπαδοί σας ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ; Αυτούς τους εκκλησιαστικούς προσδιορισμούς ΑΠΑΝΤΕΣ οι άγιοι και θεοφόροι πατέρες εκφράζουν δίχως καμμία απολύτως αμφιβολία. Αλλά μην παραπονείσθαι ότι δεν διαφημίζεστε κιόλας! Δια τούτο ήδη έχετε μεριμνήσει αρκετά καλά εσείς οι ίδιοι, προωθώντας την Παναίρεσιν του Οικουμενισμού, και μάλιστα έχετε και «Ορθοδόξους» που σας στηρίζουν. Εμείς όμως ο απλός Ελληνικός Ορθόδοξος λαός ποτέ δεν πρόκειται να σας αποδεχθούμε ως «Εκκλησία» αλλά ως μια αίρεση όπως όλες οι άλλες. Ούτε επίσης θέλουμε να βλέπουμε να προωθείται η δήθεν «Εκκλησία» σας απο τα Μ.Μ.Ε. οδηγώντας εις την απώλειαν ακόμη περισσότερες ψυχές.
Είθε ο Κύριος Ιησούς Χριστός να σας οδηγήσει εις την μετάνοια και επιστροφή σας εις την αληθινή Ορθόδοξη πίστη.

Αφορμή δια το σχόλιό μας εστάθη η ανάρτηση που λέγει τα εξής

«εκ της Ιεράς Συνόδου της Καθολικής Ιεραρχίας Ελλάδος

Ανακοίνωση

Τις ημέρες αυτές και συγκεκριμένα από τις 16-21 Αυγούστου η καρδιά της Καθολικής Εκκλησίας όλου του κόσμου, μαζί με την καρδιά της νεολαίας της, κτυπούσε στη Μαδρίτη της Ισπανίας. Τουλάχιστο δύο εκατομμύρια άνθρωποι και 800 χιλιάδες νέοι από τις πέντε Ηπείρους ενωμένοι με τον πρώτο Επίσκοπο της Εκκλησίας, τον Πάπα Βενέδικτο 16ο διατράνωσαν την πίστη τους, την αγάπη τους και την ελπίδα τους στο Χριστό.

Προετοιμάστηκαν σοβαρά με μία σειρά κατηχήσεων στις κατά τόπους Εκκλησίες τους και αναχώρησαν για τη μεγάλη στιγμή της ζωής τους. Μεταξύ αυτών και 186 Καθολικοί νέοι από την Καθολική Εκκλησία της Ελλάδος.

Παρακολουθήσαμε τις ημέρες αυτές μια αληθινή γιορτή της νεολαίας. Μια διαφορετική γιορτή που είχε ως κίνητρο την κοινή πίστη τους στο Χριστό. Μαζί τους ο πρώτος Επίσκοπος της Εκκλησίας, δεκάδες Καρδινάλιοι και εκατοντάδες Επίσκοποι από όλο τον κόσμο, χιλιάδες ιερείς, μοναχοί και μοναχές και χιλιάδες μέλη από τα διάφορα χριστιανικά κινήματα που εμπνέονται από το Άγιο Πνεύμα, για να συμβάλλουν στη διατήρηση της ζωντάνιας της Εκκλησίας του Χριστού.

Όλες αυτές τις ημέρες τα ΜΜΕ όλου του κόσμου ήταν στραμμένα προς τη Μαδρίτη για να καταγράψουν το ελπιδοφόρο αυτό γεγονός για την Εκκλησία και την κοινωνία. Δεν παρέλειψαν να σημειώσουν και κάποια αρνητικά στοιχεία που προστέθηκαν από ανθρώπους που «εκμεταλλεύθηκαν» την ευκαιρία για να διαδηλώσουν τις δικές τους ιδέες. Ήταν ένα νόμιμο δικαίωμα και κανείς δεν τους το αρνήθηκε. Το μόνο που ζητήθηκε ήταν να εκδηλωθεί σε νόμιμα πλαίσια.

Λυπόμαστε που η Ελληνική τηλεόραση, ιδιωτική και κρατική, οι εφημερίδες, όλος σχεδόν ο έντυπος και ηλεκτρονικός τύπος της Πατρίδας μας ή αποσιώπησαν το σημαντικό αυτό παγκόσμιο γεγονός ή επέλεξαν να προβάλουν μόνο τα ελάχιστα αρνητικά στοιχεία, που σε καμιά εκδήλωση όσο επιτυχής κι αν είναι δε λείπουν.

Είναι αλήθεια πως η Πατρίδα μας περνά μία μεγάλη κρίση. Δυστυχώς καθημερινά διαπιστώνουμε πως αυτή δεν είναι μόνο οικονομική. Υπάρχει μία υποκειμενικότητα και μία εσωστρέφεια στον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε όσα συμβαίνουν γύρω μας. Επιλέγουμε τις περισσότερες φορές να προβάλλουμε ό,τι αρνητικό και να αποσιωπούμε το θετικό, κυρίως όταν αφορά σε μειονότητες του τόπου, αλλά πλειονότητες του κόσμου!

Ανεξάρτητα όμως και από αυτή την πρόσφατη συμπεριφορά των ΜΜΕ της Ελλάδος, η 26η παγκόσμια Συνάντηση της Καθολικής Νεολαίας στη Μαδρίτη της Ισπανίας, αποτελεί σταθμό στην ιστορία της χριστιανικής νεολαίας. Οι 186 Έλληνες νέες και νέοι επιστρέφουν σήμερα στην Πατρίδα τους ανανεωμένοι και «ριζωμένοι και θεμελιωμένη σ’ Αυτόν … στηριγμένοι στην πίστη…. (Κολ. 2,7). Αν τα ΜΜΕ της Πατρίδας μας έχουν αντίθετη άποψη, ας πλησιάσουν κάποια ή κάποιον από αυτούς και ας τους ζητήσουν μία συνέντευξη.

Οι νέοι και οι νέες μας, για άλλη μια φορά, τίμησαν δεόντως και την Εκκλησία μας και την Πατρίδα μας: με την όμορφη συμπεριφορά τους και κυματίζοντας τη σημαία της Ελλάδος ανάμεσα στις τόσες άλλες σημαίες από τις τέσσερις Ηπείρους.

Ενώ τα ΜΜΕ της Πατρίδας μας και τους αγνόησαν και τους υποτίμησαν! Εμείς τους ευχαριστούμε που τίμησαν και την Εκκλησία και την Πατρίδα μας!».

.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου







free counters

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ