ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

whos.amung.us

Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Η ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΩΝ ΠΤΩΣΕΩΝ

Απο το 1920 το πατριαρχείο Κων/λεως αντί να φρυκτωρεί το φώς της Ορθοδοξίας και να είναι αληθινό φανάρι για τους εν σκότει της αιρέσεως ευρισκομένους, αυτό αντιθέτως θαυμάζει την παπική αίρεσιν, την εγκωμιάζει και στο τέλος γίνεται ενα με αυτήν!
Μετά την άρσιν των αναθεμάτων μεταξύ Κων/λεως και Ρώμης το Φανάρι προχώρησε στην αναγνώριση της ιερωσύνης των παπικών και κατ΄ ακολουθίαν των μυστηρίων των.
Κατά την συμφωνίαν του Μπελεμέντ και κατά τους οικουμενιστάς θεολόγους και κληρικούς έχουν οι παπικοί μυστήρια, και συνεπώς είναι εκκλησία Χριστού και δια τούτο ονομάζεται και «αδελφή Εκκλησία» απο τους οικουμενιστάς.
Η ενωμένη Ευρώπη πρέπει να εχη τον θρησκευτικό αρχηγό της με συλλειτουργούς του τους Ορθοδόξους, τους Μονοφυσίτας, τους Αγγλικανούς και τους λοιπούς ανα τον κόσμον Προτεστάντας!
Ο κάθε πιστός πρέπει μόνος του πλέον να λάβη τα μέτρα του, ώστε να μη παρασυρθή και αυτός στην δίνη της αιρέσεως. Ο καιρός της αναμονής έχει προ πολλού παρέλθει. Η ψυχική του σωτηρία ασφαλίζεται μόνον με το ακοινώνητον της αιρέσεως, έστω και αν ο ίδιος προσωπικά δεν συμφωνεί με την κακοδοξίαν. Ο άγιος Θεόδωρος ο Στουδίτης είναι πολύ σαφής εν προκειμένω «Άλλοι μεν εναυάγησαν περί την πίστιν τελείως· άλλοι δέ, καίτοι εσωτερικώς δεν ασπάσθηκαν την κηρυττομένην κακοδοξίαν, συναπωλέσθησαν όμως με τους λοιπούς, λόγω της εκκλησιαστικής κοινωνίας μαζί τους» (Ε.Π. 99, 1164Α).

Τοv Πάπα Βενέδικτο τον 16ο επισκέφθηκε σήμερα στη Ρώμη η Αντιπροσωπεία του Οικουμενικού Πατριάρχείου, με αφορμή τον εορτασμό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου







free counters

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ