ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

whos.amung.us

Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΦΙΛΙΑΣ

Πολλάκις εχω παρατηρήσει ότι σε διαλόγους εις το facebook είναι αρκετοί αυτοί που δεν έχουν σοβαρά επιχειρήματα. Απλώς δημοσιεύουν αναρτήσεις δια να αυτοδιαφημίζονται σε όλους, αλλά και να είναι και αρεστοί εις τους πολλούς.

Έχουν λοιπόν ενα σύστημα το οποίο διαγραφούν απο φίλους όσους δεν μπορούν να τους αντιμετωπίσουν με επιχειρήματα. Μα εαν δεν μπορούν τότε ας κάνουν μια κλειστή ομάδα, σαν αυτές που έχουν οι Μασώνοι, και ας συνομιλούν μόνο με όσους συμφωνούν μαζί τους. Μόνο που αυτό δεν θα είναι διάλογος, διότι ο διάλογος συμπεριλαμβάνει και τον αντίλογο, αλλά θα είναι τρόπον τινά, μια εγωιστική ικανοποίηση του εαυτού τους, απο τα εγκώμια αυτών που ήδη συμφωνούν μαζί τους (δια τούτο και τους κρατούν ως φίλους), μια συνεχόμενη ηδονική αυτοικανοποίηση. Διότι αυτός που έχει σοβαρά επιχειρήματα δια μέσω του αντιλόγου δείχνει στον αναγνώστη ποιά η αλήθεια, διότι ο αναγνώστης βλέπει και τον λόγο αλλά και τον αντίλογο και έτσι έχει ολική γνώση του ζητήματος που αναλύεται. Οι περισσότεροι όμως κινούνται ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ διότι εφοβούντο οτι εις τον αντίλογο ενός άρθρου τους, θα αποδειχθεί το άδικο που έχουν και έτσι θα χάσουν τους χιλίους και οπαδούς τους που με κόπο έκαναν να τους μαζέψουν!!!
Ο Κύριος να τους λυπηθεί και να τους συγχωρέσει και ο κόσμος να προσέχει και να ΕΡΕΥΝΑ πολύ προσεκτικά ότι γράφεται και να μην πείθεται εύκολα απο κανέναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου







free counters

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ