ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

whos.amung.us

Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!


Προ καιρού είχαμε δημοσιεύσει ότι κυκλοφορεί μια είδηση σχετικά με την ιστοσελίδα του Βατικανού η οποία μας έλεγε τις εξής ''κουταμάρες'' ότι εαν γράψεις το όνομα Αντίχριστος (εις την αγγλική γλώσσα), όμως να την γράψεις αντίστροφα, τότε ανοίγει η σελίδα του Βατικανού. Με αυτή τη δημοσίευση οι ακραίοι-πλανεμένοι κύκλοι που δημοσίευσαν την είδηση αυτή καταλήγουν ότι τελικά αποδεικνύεται ότι ο Πάπας είναι αντίχριστος!!!
Ο Πάπας σίγουρα είναι αιρετικός. Όμως τέτοιου είδους ειδήσεις δεν αναταποκρίνονται εις την πραγματικότητα και μάλιστα είναι φτιαχτές! Πως γίνεται αυτό; Αρκετά εύκολα.
Δοκιμάστε να εισέλθετε εις την κανονική σελίδα του Βατικανού. Κάντε αντιγραφή - επικόλληση την διεύθυνση της σελίδος εις το word. Μόλις το επικολλήσετε εις το τέλος της διεύθυνσης πατήστε enter δια να γίνει μπλέ η διεύθυνση, και έπειτα γράψτε επάνω της ότι λέξη εσείς θέλετε και κάντε αποθήκευση. Ότι και να γράψατε η μετάβαση θα είναι εις την διεύθυνση του Βατικανού!!!

Λυπάμαι ιδιαιτέρως δια το αναληθές τέτοιων δημοσιεύσεων, και πραγματικά η συμβουλή μας είναι δι΄ αυτούς που τα γράφουν ότι πρέπει να ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ. ΙΣΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ.
ΛΟΙΠΟΝ, ΤΩΡΑ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ (ΣΤΗΝ ΒΡΑΣΗ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ) ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΤΑB, ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΣ ΒΑΛΕ ΤΟ ΕΞΗΣ:
ΤΑ ΤΡΙΑ W, EΠΕΙΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΤICHRIST, ANAΠΟΔΑ, ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ: TSIRHCITNA
EΠΕΙΤΑ .COM
ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟ ΜΑΖΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ:
WWW.TSIRHCITNA.COM
ΠΑΤΑ ΕΝΤΕR
ΣΕ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΕΛΙΔΑ:
http://www.vatican.va/
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΜΟΥ ΕΞΗΓΕΙΣ;

ΙΩΑΝΝΗΣ Ν.Π είπε...

Αγαπητέ φίλε, δεν με κατάλαβες. Έγραψα ότι το όλο θέμα είναι φτιαχτό. Ότι μπορείς και εσυ και εγω να το κάνουμε αρκετά εύκολα. Μάλιστα ανέφερα και τον τρόπο που μπορεί κάποιος να το κάνει. Δυστυχώς κάποιοι επιτήδειοι-πλανεμένοι το δημιούργησαν! Εγω μπορώ να στο κάνω να γρἀφεις Μεσσίας στα αγγλικά και να σου ανοίγει η σελίδα του Βατικανού, ακόμη και η δικιά μου! Είναι τελείως φτιαχτό!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ;
ΠΑΝΤΩΣ, ΜΟΝΟΝ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΞΕΡΩ.
ΤΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΕΝΑ BLOG, KAI EΠΕΙΤΑ ΜΕ ΡΥΘΜΙΣΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, ΕΙΣ ΟΣΟΥΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ Σ' ΑΥΤΟ, ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΕΛΙΔΑ. ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ;

ΙΩΑΝΝΗΣ Ν.Π είπε...

Όπως ακριβώς το λεω.
Εισέρχεσαι εις την κανονική σελίδα του Βατικανού. Κάνεις αντιγραφή - επικόλληση την διεύθυνση της σελίδος εις το word. Μόλις το επικολλήσεις εις το τέλος της διεύθυνσης πατάς enter δια να γίνει μπλέ η διεύθυνση, και έπειτα γράφεις επάνω της ότι λέξη εσυ θέλεις και κάνεις αποθήκευση. Ότι και να γράψεις η μετάβαση θα είναι εις την διεύθυνση του Βατικανού!!!

Δημοσίευση σχολίου







free counters

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ