ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

whos.amung.us

Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

ΜΕ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Με μία φράση του Νίκου Καζαντζάκη επέλεξε να απαντήσει ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Χάρης Καστανίδης, στα όσα του απέδωσε με χθεσινή (02.03.2011) ανακοίνωσή του, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ.


«Σέβομαι απολύτως το σχήμα του και σέβομαι απολύτως τη διάνοιά του», είπε ο υπουργός μιλώντας για τον κ. Σεραφείμ στην εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση» της Κρατικής Τηλεόρασης, τονίζοντας όμως παράλληλα πως όποιοι υποκινούν με δηλώσεις τους, εκδηλώσεις βίας, ρατσισμού, ξενοφοβίας και βιαιοπραγίες, πρέπει να ελέγχονται και να τιμωρούνται. «Είναι δικαίωμά τους να θεωρούν ότι είναι άνθρωποι που δεν τους έχει ευλογήσει ο Θεός», τόνισε.


Επίσης ο κ. Καστανίδης αναφερόμενος στις μειονότητες είπε «είναι όλοι τέκνα του ίδιου Θεού», ενώ θυμήθηκε την απάντηση που είχε δώσει ο Νίκος Καζαντζάκης στην τότε Ιεραρχία όταν αφορίστηκε.«Τους είπε, εύχομαι Άγιοι Πατέρες, να έχετε την ίδια πίστη στο Θεό την οποία έχω κι εγώ. Και αυτή την απάντηση του Καζαντζάκη απευθύνω και προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σεραφείμ», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καστανίδης.


ΑΠΟ ΑΝΑΓΡΑΦΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου







free counters

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ