ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

whos.amung.us

Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

ΜΑΣΩΝΟΣ ΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΟΧΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ!!!


Φαίνεται απίστευτο,αλλά άνθρωποι που κατέχουν ΥΨΗΛΟΤΑΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΣΕ ΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ,λαμβάνουν τιμητικές θέσεις (Οφίκια) από ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΑ!

Ο λόγος για τον Σπυρίδωνα Καμαλάκη,που όπως βλέπετε στη φωτογραφία πάνω (με το βέλος) παρευρίσκεται στη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Κυψέλης, Μετόχι του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας στην Αθήνα:Την θεία Λειτουργία τέλεσε ο Μητροπολίτης Άκκρας Γεώργιος, εκπρόσωπος του Πατριαρχείου στην Αθήνα ενώ το παρόν έδωσαν Αρχιερείς του Αλεξανδρινού θρόνου, οι Μητροπολίτες Γέρων Αξώμης Πέτρος, Πτολεμαΐδος Προτέριος και Χαρτούμ και παντός Σουδάν Εμμανουήλ, πλήθος ιερέων κλπ.
Ο ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΜΑΛΑΚΗΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΥΠΑΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΣΤΟ ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 33ου ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΓΜΕΝΟΥ ΣΚΩΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (δείτε το ντοκουμέντο αριστερά)!!!

Ταυτόχρονα,είναι Μέγας Ευεργέτης-Μέγας Άρχων Λογοθέτης του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής, Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνο-Αιγυπτιακής Φιλίας και Καθηγητής ε.τ. του Κρατ. Παιδ. Πανεπιστημίου Nizhny Novgorod!

ΕΡΩΤΗΣΗ:ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΣ ΜΑΣΩΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΟΣ ΕΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ;

ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ,ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΕ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΘΕΟΔΩΡΕ;

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ,ΜΕΣΩ ΕΓΚΥΚΛΙΩΝ ΙΕΡΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ:ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟ;
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!
ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας με τον Σπυρίδωνα Καμαλάκη.

ΑΠΟ HELLAS ORTHODOXY

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

AISXOS OI PALIO MASWNOI KAI TO PEZOYN KAI ORTHODOXOI IERARXES AYTOI POY SYMPROSEYXONTE MAZI TOY

Ανώνυμος είπε...

Η νεύρωση και η ψύχωση στο μεγαλείο της! θα σας συνιστούσα κύριε Νικολόπουλε, αντί να κάθεστε και να ασχολείστε όλη την ημέρα με το ίντερνετ και τους ιστοχώρους, προκειμένου να αντλήσετε υλικό για να ασκήσετε στη συνέχεια την "καλόπιστη" κριτική σας,εναντίων όλων όσων δεν συμμερίζονται τις απόψεις σας και τις "αγωνίες... σας"! θα σας συμβούλευα λοιπόν να αφήσετε αυτόν τον ιδιότυπο αυνανισμό και να ασχοληθείτε περισσότερο με την μετάνοια και την σωτηρία της ψυχής σας.
Δυστυχώς εσείς βλέπετε παντού εχθρούς της πίστης, εχθρούς της Ορθοδοξίας και εχθρούς της πατρίδας. Μια και καλή, ανοίξτε το στενό μυαλό σας και κατανοήστε ότι δεν είσαστε περισσότερο Ορθόδοξος από εμάς, ούτε περισσότερο πιστός, πολύ δε περισσότερο, δεν είσαστε πιο γνήσιος Έλληνας! Αυτούς τους χαρακτηρισμούς κρατήστε τους για τον εαυτό σας.
π. Β.

ΙΩΑΝΝΗΣ Ν.Π είπε...

Σας ευχαριστώ δια τις συμβουλές σας. Θα προσπαθήσω να τις εφαρμόσω όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται.
Δυστυχώς όμως τους εχθρούς της πίστης δεν τους βλέπω παντού αλλά εντός ενός ορθοδόξου ναού!όπως δείχνει και η εικόνα.
Να είστε καλα.

Δημοσίευση σχολίου







free counters

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ