ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

whos.amung.us

Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

27 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ Η ΝΕΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ



«Πέραν κάθε προσδοκίας» χαρακτηρίζουν οι διοργανωτές την σημερινή (06.02.2011) συγκέντρωση – διαμαρτυρία, κατά της κάρτας του πολίτη και της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.
kp55
Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν περίπου 2.500 – 3.000 χιλιάδες κόσμου, ενώ οι διοργανωτές κάνουν λόγο για πολλούς περισσότερους οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στις 12:00 το μεσημέρι έξω από την Βουλή των Ελλήνων προκειμένου να εκφράσουν μαζικά την αντίθεσή τους στα σχέδια που προωθεί η Ελληνική Κυβέρνηση με την «κάρτα του πολίτη».
Αυτή ήταν η δεύτερη μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε και τόσο οι διοργανωτές όσο και οι περιφρουρητές, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την ανταπόκριση των πιστών.
«Δεν ήταν ταραχώδης συγκέντρωση, αλλά μία συγκέντρωση ήπια με θάρρος και παλμό» σημειώνουν οι συμμετέχοντες κάνοντας λόγο για «ελεγχόμενοι και ήρεμη συγκέντρωση».
Στην ανακοίνωσή τους, τα μέλη της Πρωτοβουλίας Αντιρρησιών Ορθόδοξης Συνείδησης, επισημαίνουν ότι "ή θα διαλέξουμε μια μίζερη και απολύτως ελεγχόμενη και θνησιγενή επιβίωση σε μια φυλακή – σταύλο ή θα υπερασπιστούμε το δικαίωμα να ζούμε ως ελεύθεροι πολίτες σε μία ελεύθερη Ορθόδοξη και δημοκρατική χώρα".
Χαρακτηριστικό ήταν το γεγονός ότι παρόλο που η συγκέντρωση είχε «τυπικά» ολοκληρωθεί, αρκετοί ήταν εκείνοι που δεν αποχώρησαν και παρέμειναν μπροστά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου, φωνάζοντας συνθήματα και ψάλλοντας τον Εθνικό Ύμνο.
Η επόμενη συγκέντρωση – διαμαρτυρία, θα πραγματοποιηθεί στις 27 Μαρτίου, στο Πεδίον του Άρεως και σύμφωνα με τους διοργανωτές αναμένεται να είναι κατά πολύ μεγαλύτερη σε όγκο.
kp













ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2011/02/27.html#ixzz1DD2LpwBa

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου







free counters

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ