ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

whos.amung.us

Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

ΑΙΣΧΟΣ!!! Η ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ ΣΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ

Βίαιο ξέσπασμα

των Σέρβων

Οικουμενιστών


Του Ιωάννη Τάτση, Θεολόγου



Τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο οι εξελίξεις στη Σερβία τρέχουν.
Οι μάσκες έπεσαν και οι Οικουμενιστές απροκάλυπτα πλέον υλοποιούν τα σχέδια τους.

Αντικανονικά, παράνομα, άδικα και πέρα από κάθε έννοια θείου και ανθρωπίνου δικαίου προχώρησαν στην "καθαίρεση" του επισκόπου Αρτεμίου, την σύλληψή του και τη βίαιη απομάκρυνσή του από τον χώρο της επισκοπής του, το μαρτυρικό Κόσσοβο.

Στη θέση του, με αντικανονικό τρόπο τοποθέτησαν άλλον επίσκοπο, τον Θεοδόσιο, προκαλώντας βαρύτατη πληγή στο Σώμα του Χριστού, την τοπική Εκκλησία.
Και μετά από όλα αυτά εξαπέλυσαν ψευδείς κατηγορίες σε βάρος του μαρτυρικού επισκόπου Αρτεμίου ότι δήθεν απεργάζεται σχίσμα ενώ εκείνοι ενεργούν και αποφασίζουν ποδοπατώντας βάναυσα Ιερούς Κανόνες και νόμους.


Τα μέσα ενημέρωσης στη Σερβία ανέλαβαν εκστρατεία κατασυκοφάντησης του επισκόπου Αρτεμίου.
Τον ονομάζουν πλέον μοναχό Αρτέμιο και τον κατηγορούν με το χειρότερο τρόπο, ενώ δεν αποκλείεται σύντομα οι αρχές να προχωρήσουν σε σύλληψή του βάσει ψευδών κατηγοριών.

Οι θεωρούμενοι από πολλούς μέχρι χθες υψιπετείς αετοί της ορθόδοξης θεολογίας, επίσκοποι της Σερβικής Εκκλησίας, αποδεικνύονται λέοντες όχι απλώς ωρυόμενοι αλλά κατασπαράζοντες τον πνευματικό τους αδελφό, συνεπίσκοπο και συλλειτουργό Αρτέμιο.

Στην Ελλάδα, την ίδια στιγμή, οι μεγάλες ιστοσελίδες εκκλησιαστικής ενημέρωσης δημοσιεύουν μόνο τις πληροφορίες που διοχετεύονται από το Πατριαρχείο της Σερβίας και σιωπούν ενόχως ενώπιον της βίαιης δίωξης του επισκόπου Αρτεμίου.

Το σχέδιο εξόντωσης του επισκόπου Αρτεμίου και των αγωνιστών κληρικών, μοναχών και λαϊκών στη Σερβία είναι πολύ καλά μελετημένο και όσοι το έθεσαν σε εφαρμογή, φρόντισαν να εξασφαλίσουν και την δημοσιογραφική συγκάλυψη των ανομιών τους.

Μπροστά στο βίαιο αυτό ξέσπασμα του σερβικού οικουμενισμού οφείλουμε όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας.

Αν αδιαφορήσουμε ενώπιον του άδικου και αντικανονικού διωγμού του επισκόπου Αρτεμίου τότε σύντομα θα δούμε τους οικουμενιστές να αποθρασύνονται και να ακολουθούν παρόμοιες τακτικές εξουδετέρωσης των παραδοσιακών ορθοδόξων κληρικών και μοναχών και σε άλλες περιοχές.

thriskeftika



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου







free counters

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ