ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

whos.amung.us

Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ!!!!

Ο νέος δήμαρχος του Δήμου του Tower Hamlets στο Λονδίνο, της πολυπολιτισμικής Μ. Βρετανίας, ο μουσουλμάνος Lutfur Rahman , έχει για πνευματικό καθοδηγητή τον Sheik Adil Kalbani, που είναι ο νέος ιμάμης στο Μεγάλο Τζαμί στη Μέκκα, την ιερή πόλη του Ισλάμ.

Ο Sheik Adil είναι μαύρος, γιος ενός φτωχού μετανάστη από τον Περσικό Κόλπο.

Είναι ο πρώτος μαύρος που θα οδηγεί τις προσευχές στη Μέκκα και για αυτό του έβγαλαν το όνομα ο "Σαουδικός Ομπάμα."

Παρακάτω απόσπασμα από συνέντευξή του στο BBC Arabic, τον Φεβρουάριο του 2009.

«Η Οδηγία του Προφήτη ... υπαγορεύει: «Οδηγήστε τους Εβραίους και τους Χριστιανούς έξω από την Αραβική Χερσόνησο "... Θα πρέπει να τους επιτραπεί να ζήσουν εδώ μόνο εάν η παρουσία τους είναι αναγκαία"



Ερώτηση παρουσιαστή: "Πού μπορούν να [προσεύχονται] οι χριστιανοί;"

Sheikh Adel Al-Kalbani: "Οι Χριστιανοί έχουν το δικαίωμα να προσεύχονται στα σπίτια τους. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να προσεύχονται εκεί που ζουν. Αλλά το να ακουστούν καμπάνες στη γη του προφήτη Μωάμεθ – αυτό [έρχεται σε αντίθεση] με την Οδηγία του Προφήτη. Η οδηγία του Προφήτη, με την οποία δρούμε, υπαγορεύει: «Οδηγήστε τους Εβραίους και τους χριστιανούς έξω από την Αραβική Χερσόνησο. 'Οδηγώντας τους έξω είναι αναμφισβήτητα το προνόμιο του ηγεμόνα, αλλά θα πρέπει να μπορούν να ζουν εδώ μόνο εάν η παρουσία τους είναι απαραίτητη."

Παρουσιαστής: «Μα αυτό που λέτε έρχεται σε αντίθεση με το διαθρησκευτικό διάλογο, έτσι δεν είναι; Πάνω σε ποια βάση η Σαουδική Αραβία συμμετέχει σε διάλογο μεταξύ των θρησκειών; Είναι απλά διάλογος για χάρη του διαλόγου; Δεν είναι για να πάρουν όλοι αυτό που δικαιούνται; "

Sheikh Adel Al-Kalbani: «Ναι, αλλά εντός των ορίων της Σαρία. Μιλάμε από τη σκοπιά της Σαρία, όχι από μια προσωπική άποψη. "

[...]

Παρουσιαστής: «Μα δεν συμφωνείτε ότι πρέπει να υπάρχει ένας κοινός παρονομαστής; Τα όρια της Σαρία είναι η θέση των μουσουλμάνων, αλλά όχι των Χριστιανών που ζουν στη Σαουδική Αραβία, έτσι; "

Sheikh Adel Al-Kalbani: «[Ο χριστιανός] ήρθε σαν επισκέπτης. Αυτός δεν είναι πολίτης. Αν ήταν ένας πολίτης ... watchamacallit ... ένας χριστιανός πολίτης - ίσως θα υπήρχε χώρος για συζήτηση. Ίσως. Αλλά κατά βάση, είναι ένας επισκέπτης, ένας προσκεκλημένος, ο οποίος διαμένει για κάποιο διάστημα, και στη συνέχεια φεύγει. Ήξερε ότι αυτοί είναι οι κανόνες πριν έρθει εδώ. Κανένας επισκέπτης σε μια χώρα δεν μπορεί να απαιτήσει να αλλάξει τους κανόνες της. "

Παρουσιαστής: «Όχι να αλλάξουμε τους κανόνες, αλλά αν εσείς, ως μουσουλμάνος, ήταν να επισκεφθείτε μία χώρα, δεν θα ελπίζατε, ότι θα υπάρχει ένα τζαμί για να προσευχηθείτε, ανεξάρτητα από το αν είστε πολίτης ή όχι;"

[...]

Sheikh Adel Al-Kalbani: "Θα ήλπιζα. Αναμφίβολα. Αλλά Δόξα στον Αλλάχ, σύμφωνα με την καθοδήγηση του προφήτη: «Όλη η Γη έγινε ένα τζαμί και ένα καθαρό (μέρος) για μένα» Ως εκ τούτου, ένας μουσουλμάνος μπορεί να προσευχηθεί οπουδήποτε ".

ΑΠΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου







free counters

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ