ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

whos.amung.us

Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή, 22 Αυγούστου 2010

ΠΕΡΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΔΙΑ ΤΟΝ Π. ΠΑΙΣΙΟ

Κυκλοφορεί ενα κείμενο το οποίο γράφει <<Η Ι. Μ. Εσφιγμένου απαντάει για την εμφάνιση του Γέροντος παισίου.
Πρός αποφυγή τυχόν παρεξηγήσεων σημειώνουμε ότι εννοεί ώς <<Εσφιγμένου>> την ομάδα των κατσουλιέρηδων, και όχι την Γνήσια αδελφότητα του Γέροντος Μεθοδίου την οποία εκήρυξε ώς <<σχισματική>> ο επίτιμος διδάκτωρ του (παπικού) Πανεπιστημίου Πάπας Ιωάννης Παύλος Β΄, κ. Βαρθολομαίος (βλ. http://www.romfea.gr/component/content/article/33-2009-12-18-08-37-34/5649--o-)

Το κείμενο που κυκλοφόρησε περί του πατρός παισίου λέγει τα εξής

<<Τι είπε τελικά ο Γέροντας Παϊσιος στους Μοναχούς που τον είδαν πριν από μερικές μέρες να περπατάει στο Άγιο Όρος ;
(ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ)...!!!

Είναι δύσκολο να γράψεις ένα άρθρο για κάτι που άκουσες και δεν μπορείς ο ίδιος σου να ερευνήσεις αν τελικά αυτό ισχύει.

Όμως είναι τόσο μεγάλη η πίστη μου στο θεό, που τέτοια γεγονότα,δε θέλουν έρευνα

Ειδικά αν έχεις διαβάσει βιβλία,όπως του Γέροντα Παίσιου.

Συγκεκριμένα, χθες μετά τη ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ στην ΠΑΝΑΓΙΑ ΔΕΞΙΑ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, αγιορείτης μοναχός, που νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ της Θεσσαλονίκης, μας εκμυστηρεύτηκε κάτι πολύ δυνατό για την πίστη μας, που του το είπαν "συνάδελφοι" του μοναχοί από.. το Άγιο όρος, μια και τον επισκέφτηκαν πρόσφατα στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ,μετά τη χειρουργική επέμβαση-επέμβαση ρουτίνας-που του έκαναν οι γιατροί.

Συγκεκριμένα...:

Ο Γέροντας Παίσιος, περπατούσε πριν από δύο εβδομάδες έξω από τη ΜΟΝΗ του ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ, ώσπου το συνάντησαν 3 νέοι Μοναχοί(νέοι σε ηλικία).

Ανεξάρτητα την έκπληξη που νιώσανε στην αρχή οι Μοναχοί, πήγαν αμέσως να ζητήσουν την ευχή του Γέροντος.

Μόνο που ο Γέροντας τραβήχτηκε,δεν τους έδωσε την ευχή του, αλλά με τρεμάμενη φωνή τους είπε:

"Tραβήξτε στο Γέροντά σας, και πείτε του να αγοράσει μεγάλες ποσότητες λάδι και αλεύρι,γιατί σε 3 μήνες από τώρα, θα έχουμε -πόλεμο- στην Ελλάδα,κι ο κόσμος θα πεινάσει"
και συνέχισε...:

"Να του πείτε του Γέροντα,να επικοινωνήσει και με τα υπόλοιπα ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ..."

Μέχρι να συνέλθουν οι Μοναχοί,ο Γέροντας Παίσιος είχε χαθεί μέσα στο μονοπάτι...

Δεν πιστεύω να είχε κανένα λόγο ο αγιορείτης να έπλασε τη συγκεκριμένο γεγονός,γιατί έχει και συνέχεια,όμως μέσα από ένα πολιτικό μπλογκ, όπως είναι το δικό μου, καλύτερα είναι να το σταματήσουμε εδώ.

Η είδηση είναι πως όντως την τελευταία εβδομάδα στα ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΜΑΚΡΟ (τα γνωστά των εμπόρων...εργάζεται ο φίλος μου ο Κώστας),εδώ στη Θεσσαλονίκη,παρατηρήθηκε πως μοναχοί αγιορείτες `σήκωσαν` από τα ράφια πολλά κιλά ελαιόλαδο,αλλά και αλεύρι,και μάλιστα δημιούργησε πολλά ερωτηματικά στους υπεύθυνους τόσο του υποκαταστήματος Εγνατίας,όσο και της Ν.Ιωνίας.

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Εγώ θα αναμείνω το 3μηνο,αν και πιστεύω όταν λέει ο Γέροντας πόλεμο,εννοεί μάλλον πως ο λαός μας θα ξεσπάσει απέναντι στο Δ.Ν.Τ. και κατ επέκταση στην ΤΡΟΙΚΑ και στην σκληρή πολιτική τους,και θα γίνουν χειρότερα από αυτά που ζήσαμε μετά τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου.

Που αλλού να παει δλδ το μυαλό μου ;


Read more: http://pentapostagma.blogspot.com/2010/08/3.html#ixzz0xHJMkFKL

Και η απάντηση της ομάδος των Κατσουλιέρηδων

<<Xαίρετε ἀγαπητοί μας ἀδελφοί! Εὐχαριστοῦμε γιά τήν ἀγάπη σας! ΠΟΤΕ ὁ ἅγιος Γέροντας δέν συμβούλεψε νά...μαζεύουν τρόφιμα οἱ ἄνθρωποι! Ὅλα τά ἀφήνουμε στά χέρια τοῦ Θεοῦ! ἄν ἐγώ ἔχω συναγμένα τρόφιμα θά μέ...σκοτώσουν αὐτοί πού δέν ἔχουν σέ περίοδο πείνας! ἄν δέν ἔχω τίποτε, ε! κάπως θά ζήσω, με κανένα χορταράκι! Ὁ γεροΠαΐσιος, γνήσιος ἐκφραστής τοῦ μοναχικοῦ πνεύματος, θά ἔδινε καί τή ζωή του γιά νά ζήσουν οἱ ἄλλοι! ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν! Κάποιοι καταστροφολογοῦν! νά μήν τούς κάνουμε τό χατῆρι! Ὁ Γέροντας πάντα ἔλεγε ὅτι ὁ Θεός ἀγαπᾶει...σκανδαλωδώς τήν Ἑλλάδα>>!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΓΓΡΑΦΗ EMAIL ΔΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ