ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

whos.amung.us

Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Θανατηφόρα βέλη «αγάπης» προς τον Αρτέμιο και απειλές προς τους μοναχούς από τον Πατριάρχη Σερβίας

Το πρακτορείο romfea.gr μας πληροφορεί για όσα δήλωσε ο Πατριάρχης της Σερβίας Ειρηναίος κατά την επίσκεψή του στο Κόσσοβο για τον επίσκοπο Αρτέμιο: «Έχουμε πολλή αγάπη για τον Επίσκοπο Αρτέμιο, αλλά δεν ήθελε να διορθώσει τα πράγματα. Έτσι, η Ιεραρχία της Σερβικής Εκκλησίας, έχοντας πλήρη εικόνα της καταστάσεως στην Επισκοπή Ράσκας, αποφάσισε πως καλύτερο είναι να απαλλάξει τον Επίσκοπο Αρτέμιο από τα καθήκοντα του», τόνισε ο Πατριάρχης Σερβίας Ειρηναίος.
Τόση αγάπη που να χωρέσει! Αληθινά σε αγαπάμε γι’ αυτό σε διώχνουμε και από την επισκοπή Ράσκας και Πριζρένης και από το Κόσσοβο γενικότερα. Τέτοια πατριαρχική υποκρισία δεν μπορεί να γίνει δεκτή από κανέναν νοήμονα άνθρωπο......
Απόδειξη της υποκριτικής στάσης του Πατριάρχη είναι και οι απειλές που εκτοξεύει αμέσως μετά προς τους μοναχούς του Κοσσόβου, που διαμαρτυρόμενοι για όσα αντικανονικά αποφασίσθηκαν σε βάρος του επισκόπου Αρτέμιου, εγκατέλειψαν τις μονές τους. Είπε γι’ αυτούς ο Πατριάρχης: «Οι εν λόγω μοναχοί αντέδρασαν με αντιχριστιανικό τρόπο, και η καλύτερη απόδειξη είναι ότι εγκαταλείψαν το μοναστήρι τους. Από την πλευρά μας, θα κληθούν να επιστρέψουν, σε περίπτωση όμως που δεν θελήσουν, θα πράξουμε σύμφωνα με τους κανόνες τις Εκκλησίας».
Η οικουμενιστική τρομοκρατία καλά κρατεί στη Σερβική Εκκλησία. Όποιος δεν εκτελεί επακριβώς τα θελήματα του Πατριάρχη και της συν αυτώ ομάδας των οικουμενιστών διώκεται, τιμωρείται, καθαιρείται, αποσχηματίζεται, αφορίζεται και όλα αυτά πάντα κατά τους Ιερούς Κανόνες! Η υπό των οικουμενιστών επιλεκτική χρήση των Ιερών Κανόνων είναι γνωστή τόσο στο φαναριώτικο όσο και στον ελλαδικό οικουμενισμό. Τώρα, με τις διώξεις του επισκόπου Αρτεμίου, τις ποινές εις βάρος του πρωτοσυγκέλου π. Συμεών Βιλόφσκι και τις ήδη προγραμματιζόμενες ποινές εις βάρος μοναχών ο σερβικός οικουμενισμός αποδεικνύεται πιο σκληρός και επιθετικός από όλους τους παραπάνω.
Οι παραδοσιακοί κληρικοί της Σερβίας αναμένουν στήριξη και συμπαράσταση από τους αγωνιστές πιστούς των άλλων Εκκλησιών και ασφαλώς και από την Εκκλησία της Ελλάδος. Δεν πρέπει πια να είμαστε στην Ελλάδα απλοί παρατηρητές των πεπραγμένων των οικουμενιστών στη Σερβία αλλά με τρόπο δυναμικό σε πανορθόδοξο επίπεδο πρέπει να υπάρξει καταδίκη του σκληρού σερβικού οικουμενισμού.

ΑΠΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου







free counters

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ