ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

whos.amung.us

Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Εκστρατεία διαγραφής θρησκεύματος ...


Παρατήρησα σήμερα ένα νέο άρθρο σε κάποιο ιστολόγιο αθεϊστικού ενδιαφέροντος με τίτλο “Εκστρατεία διαγραφής θρησκεύματος”. Το συγκεκριμένο άρθρο προσπαθεί να πείσει τους Έλληνες πολίτες (τουλάχιστον όσους δεν γνωρίζουν και πολλά περί της πίστη μας) ότι η αναγραφή του θρησκεύματος σε κρατικά έγγραφα είναι άχρηστη από την στιγμή που η πίστη μας αποτελεί προσωπικό δεδομένο. Επίσης με αφορμή το ότι η βάπτιση κάθε ανθρώπου γίνεται σε βρεφική ηλικία, το παραπάνω μυστήριο παρουσιάζετε κατά κάποιο τρόπο σαν να καταπατά τα ανθρώπινα δικαιώματα μας, από τη στιγμή που τα βρέφη δεν είναι σε θέση να διαλέξουν τα ίδια το θρήσκευμα το οποίο θέλουν να ακολουθήσουν.


Δυστυχώς το πρώτο συναίσθημα που μας διακατέχει διαβάζοντας τέτοια άρθρα είναι η λύπη για όλη αυτή την κακή “πνευματική κατάσταση” που επικρατεί στις ψυχές ορισμένων συμπολιτών μας. Η λύπη για όλη αυτή την άγνοια περί του Θεού και για όσα περιστρέφονται γύρω από αυτόν. Εάν ήμασταν φυσικά γνώστες των πραγμάτων ο κόσμος μας θα ήταν πολύ διαφορετικός, ένας επίγειος παράδεισος και από αυτή την ζωή θα γευόμασταν μέρος του παραδείσου. Ο πονηρός εργάζεται σκληρά στις μέρες να πλανήσει όσο περισσότερο κόσμο μπορεί και χρησιμοποιεί πολλούς μεθόδους. Έχει και την εμπειρία αιώνων στον πόλεμο που έχει κηρύξει κατά των ανθρώπων και γνωρίζει καλά τι τακτική θα εφαρμόσει κάθε περίοδο και φυσικά σε κάθε άνθρωπο ξεχωριστά. Σήμερα με πρόσχημα τα ανθρώπινα δικαιώματα, γίνονται τα μεγαλύτερα εγκλήματα και αρκετοί δείχνουν αποχαυνωμένοι από την αμαρτία.

Η μη καταγραφή του θρησκεύματος του πολίτη σε κρατικά αρχεία κατά την γνώμη μου σαφώς και δεν τον εμποδίζει καθ’ οποιονδήποτε τρόπο να ασκήσει τα θρησκευτικά του καθήκοντα, αλλά είναι και αυτή μια ομολογία πίστεως την οποία ίσως να μας τη ζητήσει ο Θεός. Προσωπικά επιθυμώ την αναγραφή του θρησκεύματος μου σε κάθε κρατικό έγγραφο και φυσικά δεν παύω να ομολογώ παντού, ποικιλοτρόπως και δημοσίως την πίστη μου, την Ορθοδοξία και θεωρώ ότι αυτό σύμφωνα και με τις ευαγγελικές περικοπές είναι καθήκον κάθε χριστιανού.
“Πᾶς οὖν ὅστις ὁμολογήσει ἐν ἐμοὶ ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων, ὁμολογήσω κἀγὼ ἐν αὐτῷ ἔμπροσθεν τοῦ πατρός μου τοῦ ἐν οὐρανοῖς· 33 ὅστις δ’ ἂν ἀρνήσηταί με ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων, ἀρνήσομαι αὐτὸν κἀγὼ ἔμπροσθεν τοῦ πατρός μου τοῦ ἐν οὐρανοῖς”
Ένας άπιστος όμως είναι λογικότατο το να σκανδαλίζετε με αυτή τη τακτική. Από τη στιγμή που χωρίς καμιά βάσιμη απόδειξη, πιστεύει ακράδαντα ότι δεν υπάρχει Θεός, επόμενο είναι να θεωρεί και τις παραπάνω διαδικασίες, πράξεις που μοναδικό σκοπό έχουν τη χειραγώγηση του λαού. Ευχόμαστε για όλους αυτούς και πρώτα για εμάς που θέλουμε να έχουμε και τον τίτλο του πιστού ανθρώπου στο Θεό, να οδηγεί παντοτινά τα βήματα μας.

Ορθόδοξος

ΑΠΟ ΑΘΕΙΑ blogspot

ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου







free counters

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ