ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

whos.amung.us

Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2010

Σκανδαλώδες...Tο Ελληνικό Κράτος Αφαίρεσε τον Σταυρό από τα διαβατήρια: Το Καθολικό της Ι.Μ. Σίμωνος Πέτρα χωρίς σταυρό!
Το Καθολικό της Ι.Μ. Σίμωνος Πέτρα χωρίς σταυρό!!!


[...]Στα νέα διαβατήρια τις σελίδες 26-29 με τις απεικονίσεις των δύο Βυζαντινών - χριστιανικών μας μνημείων. Το αθωνικό Μοναστήρι της Σίμωνος Πέτρας και ο ναός της Αγίας Σοφίας τού Μυστρά. ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ;; Ποιός κρατικός λειτουργός, ποιά μικρή ή μεγάλη εξουσία αποφάσισε ερήμην μας (όλων των πολιτών του «Ελληνικού» κράτους) να κάνει τέτοια βεβήλωση; Γιατί δεν είναι απλό είδος λογοκρισίας αυτό πάνω στην ιστορική μνήμη και στον θρησκευτικό μας συναισθηματισμό.

Και δεν χρειάζεται να είναι κανείς καθηγητής Σημειολογίας για να καταλάβει την ταύτιση του συμβόλου τού Σταυρού με το συστατικό στοιχείο ελληνικότητας, την Ορθοδοξία. Άν κάποιος, λοιπόν, κρατικός παράγων-εξουσία μπορεί ανεξέλεγκτα να εμπαίζει την πίστη και την παράδοσή μας μέσα στην χώρα μας, (συμβάλλοντας στην αποδόμηση), τότε ποιός θα μας προφυλάξει από τις αρπακτικές διαθέσεις των όποιων άσπονδων φίλων, συμμάχων ή γειτόνων μας; Σε ποιούς έχουμε εμπιστευτεί τις τύχες μας και των παιδιών μας; Γνωρίζουμε;


Βάλτε το σταυρό με το χέρι !
orthodox-watch.blogspot.com


Άναβάσεις

Σας παρουσιάζουμε πως φαίνεται από παρόμοιες φωτογραφίες το Καθολικό της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας για να έχετε μια άποψη περί της εξαφάνισης των Σταυρών.Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΓΓΡΑΦΗ EMAIL ΔΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ