ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

whos.amung.us

Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Η ΒΑΣΟΥΛΑ ΟΜΙΛΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ


Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΒΑΣΟΥΛΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΤΙΣΕΙ ΜΕ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ!


1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Οι Δέκα Εντολές
http://www.tlig.org/el/messages/550/

Διψώ για ψυχές, διψώ για την αγιότητά σας, διψώ για ΤΗ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ ΣΑΣ. Διψώ, αγαπημένα Μου παιδιά, για ό,τι Με αντιπροσωπεύει και είναι η Εικόνα Μου. Διψώ να σας επιστρέψω τη χαμένη σας θεότητα. Διψώ για μια ανταπόδοση αγάπης. Διψώ ν' ανανεώσω την αρχική σας πηγή και το σύνδεσμό σας με το Άγιο Όνομα Μου, την αρχική πηγή σας που αναβλύζει από την Ανυπέρβλητη Αγάπη Μου. Διψώ για λατρεία αλλά δείτε πώς γίνατε και Τι κάνατε! Ω ΓΕΝΕΑ! ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΣ ΝΑ ΜΕ ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤ' ΑΥΤΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΕΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΣΟΥ. Δεν υπακούς στις Εντολές Μου, όχι, δεν τηρείς το Νόμο Μου. Δυστυχισμένη γενεά, πώς έγινες!
Ζήτησε Τα Επτά Δώρα Του Αγίου Πνεύματος
http://www.tlig.org/el/messages/930/
Ζήτησε το Άγιο Μου Πνεύμα της Γνώσεως για να μην παρασυρθείς από τη διαστρέβλωση που γίνεται στο Λόγο Μου, αλλά να οδηγηθείς στη βαθειά γνώση της Τρισαγιότητάς Μας,1 και, γνωρίζοντας Εμάς, να γνωρίσεις τον εαυτό σου στην Ομοίωσή Μας, στην Εικόνα Μας.
Ωδές της Αγίας Τριάδος (Tο Άγιο Πνεύμα)
Φεβρουάριος - Απρίλιος, 2003
Ειρήνη σε σένα. Ιδού 1, ο Νυμφίος σκύβει πάνω σου για να σου ψάλλει την Ωδή Του και να σου μεταδώσει λόγια Ζωής. ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΙΟ, ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ. Είμαστε μια Ουσία, μια Δύναμη και μια Γνώση κι αφού είμαστε Ένας και μοναδικός Θεός, συνδιαλεγόμαστε και προσφέρουμε τη γνώση με τον ίδιο τρόπο και με τα ίδια λόγια. Η σημαντική αυτή γνώση σού μεταδίδεται γεμάτη αγάπη.
ΤΙ ΕΊΝΑΙ Η ΑΙΏΝΙΑ ΖΩΉ; Η ΑΙΏΝΙΑ ΖΩΉ ΕΊΝΑΙ Η ΕΠΊΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΑΔΙΚΉΣ ΜΑΣ ΔΌΞΑΣ.
Ω, αγαπημένοι, πόσο σας αγαπώ! Γιατί πολλοί από σας έπαψαν να Mε λατρεύουν; Σας υπενθυμίζω ότι είμαι Παρών αυτή την Iερή Ώρα. Περικυκλωμένος από τα Σεραφείμ και τα Xερουβείμ Mου στέκομαι σιωπηλός μπροστά σας. EΓΩ, Ο ΆΓΙΟΣ ΤΩΝ AΓΙΩΝ, ΣΑΣ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ Τ' ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ: "AΓΑΠΗΜΕΝΟΙ". Aν και έχετε αμαρτήσει απέναντί Mου, σας έχω συγχωρήσει. Eίστε ο γόνος Mου! Θα σας δω λοιπόν, αγαπημένοι Mου, στην καθορισμένη Ώρα της Λατρείας; Θα σηκωθείτε να έρθετε σε Mένα, σε Mένα που θα σας περιμένω στην Aγία Mου Tράπεζα; Eλάτε σε Mένα. Eλάτε σε Mένα. Mην αρνείσθε αυτό που σας προσφέρει το Πνεύμα αυτές τις ημέρες, μείνετε μέσα στην Aγάπη Mου και δεχθείτε το Έλεός Mου. Θυμηθείτε πως τα πάντα θα χαθούν και δε θα παραμείνει τίποτα και πως όλα θα φθαρούν μία μέρα, αλλά η ψυχή σας θα μείνει παντοτινά. Eγώ, ο Kύριος, ευλογώ τον καθένα σας και σας δίνω την Eιρήνη Mου, για να μπορέσετε να τη δώσετε στους άλλους.
- Στους Άβελ Μου, λέω: θα κάνω γνωστή τη Δικαιοσύνη Μου. Μη φοβάστε, σας γνωρίζω με το όνομά σας κι εσείς Με γνωρίζετε. Να επιδιώκετε πάντα την ειρήνη με όλο τον κόσμο. Βεβαιωθείτε ότι κανείς δεν παρακούει τον ηγέτη του, ώστε να μη γεννηθεί μέσα του καμιά ρίζα ανταρσίας. Συνεχίστε με τη χάρη Μου και μη σκληραίνετε τις καρδιές σας. Είμαι η Ελπίδα σας και μείνετε ριζωμένοι σε Μένα. Θα σας φροντίσω όταν η ανομία θα φτάνει στο αποκορύφωμά της. Σας αγαπώ όλους, αιώνια. Να είστε ενωμένοι στο Όνομα Μου. ΙΧΘΥΣ
The Time Of Sorting Has Come
The Lamb's Seal
http://www.tlig.org/en/messages/730/
July 20, 1992
…allow Me to seal your forehead with the seal of My Holy Spirit; the Time of sorting has come, the time of reckoning is here; I said to everyone that I shall come as a thief upon you, when I return no one will be suspecting anything; then, of two men, one will be taken, one left; of two women, one will be taken, one left; the Harvest is almost ready to be reaped and countless corpses will be left when I say:
"I Am here!"


Δημοσίευση σχολίου







free counters

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ