ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΑΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

whos.amung.us

Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2009

Ένωσις "Κοσμάς Φλαμιάτος", Ξυλοδαρμός πιστού από το μητροπολίτη Πάφου


Ο επίσκοπος Πάφου χειροδίκησε
κατά προσευχομένων ορθοδόξων χριστιανών εντός Ιερού Ναού

Το ΜΕΓΑΛΕΙΟ των Οικουμενιστών: Επαγγέλλονται αγάπη, χρησιμοποιούν βία και ξυλοδαρμούς

Σήμερα το πρωί και ενώ οι πιστοί βρίσκονταν στο Ναό του Αγίου Γεωργίου και προσεύχονταν (δίπλα στο ξενοδοχείο Saint George, όπου συνεδριάζει η Μικτή Επιτροπή του Θεολογικού Διαλόγου Ορθοδόξων και Ρωμαιοκαθολικών Οικουμενιστών) μπήκε ο Μητροπολίτης Πάφου........

ζητώντας τους να σταματήσουν την προσευχή και να βγουν έξω. Όταν αρνήθηκαν τους άρπαξε το δικό τους βιβλίο («Ψαλτήρι») που εκείνη τη στιγμή διάβαζαν και όταν αντελήφθη ότι κάποιος τον φωτογράφιζε όρμισε ως μαινόμενος στο μέλος του ΠΑΧΟΠ Παναγιώτη Ν. τον έριξε κάτω και τον χτύπησε.
Εν τω μεταξύ τα ΜΑΤ είναι πέριξ του Ι. Ναού και οι πιστοί είναι αποκλεισμένοι χωρίς νερό, τιμωρημένοι, επειδή αποκάλυψαν και κατήγγειλαν την εμπορευματοποίηση του Ναού από το ξενοδοχείο Saint George, όπου συνεδριάζουν οι Οικουμενιστές του Θεολογικού Διαλόγου με το Μητροπολίτη, που επαγγέλλονται ότι εργάζονται για την αγάπη και την ενότητα των χριστιανών!!!
Οι πιστοί που ευρίσκονται στο Ναό αντιλαμβάνονται ότι από ώρα σε ώρα θα γίνει επιχείρηση για να τους εξώσουν από το Ναό.
Την ώρα που γράφονται αυτά κατευθύνεται προς το Ναό και ο πρόεδρος του «ΚΟΣΜΑ ΦΛΑΜΙΑΤΟΥ» και υπάρχει φόβος ότι θα του απαγορευθεί η είσοδος, αν δεν επιχειρήσουν την σύλληψή του.
Ζητούμε τις προσευχές των πιστών και τη βοήθεια της Δημοκρατικής πολιτείας στο δικαίωμά μας να προσευχόμαστε ελεύθερα στους ορθόδοξους Ναούς, που δεν είναι ιδιοκτησία και τσιφλίκι των Οικουμενιστών Επισκόπων.
Για την Φιλορθόδοξη Ένωση «Κοσμάς Φλαμιάτος»
Ο Πρόεδρος Λαυρέντιος Ντετζιόρτζιο
Ο Γραμματέας Παναγιώτης Σημάτης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΓΓΡΑΦΗ EMAIL ΔΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΗΣ ΡΑΒΕΝΝΑΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ

Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ